Scjp - Sun Certified Programmer For Java 6
-
java yı iyi derecede ilerletmek için sun certified programmer for java 6 için yayımlanan kitapların türkçe olanlarını arıyorum.
kitap olur (sanmıyırum olacağını ama) pdf olur word dosyası olur png olur ot olur bok olur fark etmez :D
yada onun yerine bu kitapları okuyup anlayabileceğim düzeyde ingilizce öğretecek kitapta olur :F
yardımcı olana, türkçe yayın bulana ödül verecem :F ne verecem bilmiyorum ama bulurum bir şeyler.
edit. Ya da para birleştirip şunları adam akıllı bir çevirmene tercüme ettirelim :F
-
Buraya sorarsanız kendisi Oracle'ın Türkiye eğitmeni galiba yardımcı olur sanırım.
-
dyrnade bunu yazdı
Buraya sorarsanız kendisi Oracle'ın Türkiye eğitmeni galiba yardımcı olur sanırım.
yorum yaptım ama sallayan olmadı :F
up
-
dostum bu kitabın malesef türkçesi yok olsa da alma zaten sınav ingilizce.
-
tagext bunu yazdı
dostum bu kitabın malesef türkçesi yok olsa da alma zaten sınav ingilizce.
abi işin sınavında değilim. Ayrıca ingilizce şart bu eksiğimi gidermeye çalışıyorum ama şuan java üzerine daha çok yoğunlaşmam lazım.
kitabın türkçesini ve ya muadilini bulsam çok süper olur.
-
bu kitap sınava hazırlık kitabı bundan java öğrenemezsin.
-
tagext bunu yazdı
abi gözünü sevim ne karşı çıktın şu kitaba ya (:
javayı oturup sıfırdan öğrenmeyecem. Şuan yeterli düzeyde biliyorum zaten javayı. Ama benim öğrenmek istediğim daha detay daha işin ibineliklerii
mesela şöyle düşün,
java da bir yordam içerisinde class tanımlaya bilir misin?
ya da bir yordama final özellik verirsen ne olur? bunun gibi soruların cevabını alabileceğim, javada daha uç noktalara erişebileceğim şeyler istiyorum.
-
sLeymN bunu yazdıtagext bunu yazdı
abi gözünü sevim ne karşı çıktın şu kitaba ya (:
javayı oturup sıfırdan öğrenmeyecem. Şuan yeterli düzeyde biliyorum zaten javayı. Ama benim öğrenmek istediğim daha detay daha işin ibineliklerii
mesela şöyle düşün,
java da bir yordam içerisinde class tanımlaya bilir misin?
ya da bir yordama final özellik verirsen ne olur? bunun gibi soruların cevabını alabileceğim, javada daha uç noktalara erişebileceğim şeyler istiyorum.
olm tam olarak ne istediğini soylemiyorsun ki. ben de 10 senedir java yazıyorum. metoda yordam dedin şimdi beni benden aldın :D. valla türkçe kaynek nerdeyse hiç bilmiyorum. yani türkçe şu kitap iyidir diyemem.
o tip şeyleri öğrenmek istiyorsan evet uygun kitap bu. onun dışında şu kitap ta iyidir.ana kaynak http://docs.oracle.com/javase/specs/
onun dışında soracağın şeyler için bana pm at mailimi verim ordan da konuşuruz.
tagext tarafından 02/Kas/13 15:12 tarihinde düzenlenmiştir