Scrapebox Yardım
-
Aziz muhterem Müridlerim. ScrapeBox lisanslı bir şekilde vpsmde kurulmus kullanılmayı bekliyor ancak kullanmasını bilen bir mürit lazım varmı öyle biri ?
Lafı uzatmıyorum açık ve net yardım istiyorum :).
Paypalı sömürmesem ücretli yardım diyecektim ancak 0landı paypal müridlerden biri lazım.
-
Adettir alim burayı
-
tek başına scrapebox iş görmez kardeş private proxy sağlam liste ister kaç site için çalışılacak ? blog list varmı ?
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------
tek başına scrapebox iş görmez kardeş private proxy sağlam liste ister kaç site için çalışılacak ? blog list varmı ?
-----------------------------Programını kullanmadın galiba hocam. Blog listesini program zaten kendısı bluyor pslere gore sıralıyor yanlıs bılmıyorum değil mi ?
Proxy listeside nette binlerce var tabiki onların hepsi çalışmıyor 2-3 gününüde proxy ayılat programa ki bunuda otomatik yapıyor.
Ancak ben yine kullanan birine bir kaç soru sormak istiyorum.
-
Hops yukarı
-
:) 1.5 yıldır lisanslı olarak kullanıyorum :) öncesinde crackli kullanımı söyleme gereği duymuyorum :) sen liste hazırlamayı bi dene bakim 5 k autoapprove bi liste hazırlayabilmen kaç gün sürecek :) proxy olayına gelince public proxy ile %40 - 50 arası succes iş yaparsan öp başına koy derim sebebine gelince adı üzerinde adı üzerinde public oldugu için akismet vs spam korumaları çoktan banlamış oluo
-
scrapebox işe yarıyomu hala ? bendede lisanslı war ama kullanmıyorum hic ...
-
doğru şekilde kullanırsan evet :) ama eski düzen kullanımlarda pek yaradıgı söylenemez