Scream Priv8 Version (Undetected)
-
Merhaba arkadaşlar..
Sizlere arkadaşımın verdiği programı sunuyorum.
Programın Adı : ScreaM Priv8 Version (AntiLer Yakalamıyor)
Programın amacı : Bildiğiniz Trojan mantığı (Reserve IP Gayet Güsel Çalışıyor)
Şimdi sorucaksınız Reserve IP Ne ? Şöyle Açıklayayım:Bilindiği gibi ülkemizde ADSL yaygınlaşalı beri trojan server larına bağlanamaz olduk..Nedeni ne sizce ? Tabiki dışardan erişim için ADSL modemlerde Port açmak gerekiyor.Victimin ADSL Modeminde(!). Bu da düşük 1 ihtimal :)
İşte çzüm kendi adsl modemimizde port açarak trojan serverinin bize bağlanmasını sağlıcaz ;)Download :
http://rapidshare.com/files/101681923/ScreaM_Priv8_Version__UnDETECTED_.rar.html
Programdan Bir S(creen) S(hoot) :
İşinize Yaraması dileğiyle
Selametle..Alıntıdır
-
reverse connection (ters bağlantı) deniyor buna. Sen trojana bağlanamıyorsan o sana bağlansın :) sloganı bu..
bununla ilgili tahribat.com için bir döküman hazırlamıştım ve cd ye atmıştım.Cd yi çaldılar maalesef bende yayınlayamadım.. ayrıntılı biçimde Visual basic için bir döküman hazırlayacağım yakında :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------reverse connection (ters bağlantı) deniyor buna. Sen trojana bağlanamıyorsan o sana bağlansın :) sloganı bu..
bununla ilgili tahribat.com için bir döküman hazırlamıştım ve cd ye atmıştım.Cd yi çaldılar maalesef bende yayınlayamadım.. ayrıntılı biçimde Visual basic için bir döküman hazırlayacağım yakında :)
-----------------------------Aynen öLe .. :D