Scream Priv8 Version (Undetected)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theshockboy
    theshockboy's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar..
    Sizlere arkadaşımın verdiği programı sunuyorum.
    Programın Adı   : ScreaM Priv8 Version (AntiLer Yakalamıyor)
    Programın amacı : Bildiğiniz Trojan mantığı (Reserve IP Gayet Güsel Çalışıyor)

Şimdi sorucaksınız Reserve IP Ne ? Şöyle Açıklayayım:

Bilindiği gibi ülkemizde ADSL yaygınlaşalı beri trojan server larına bağlanamaz olduk..Nedeni ne sizce ? Tabiki dışardan erişim için ADSL modemlerde Port açmak gerekiyor.Victimin ADSL Modeminde(!). Bu da düşük 1 ihtimal :)
    İşte çzüm kendi adsl modemimizde port açarak trojan serverinin bize bağlanmasını sağlıcaz ;)

Download :

http://rapidshare.com/files/101681923/ScreaM_Priv8_Version__UnDETECTED_.rar.html

Programdan Bir S(creen) S(hoot) :

İşinize Yaraması dileğiyle
    Selametle..

Alıntıdır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

reverse connection (ters bağlantı) deniyor buna. Sen trojana bağlanamıyorsan o sana bağlansın :) sloganı bu..

bununla ilgili tahribat.com için bir döküman hazırlamıştım ve cd ye atmıştım.Cd yi çaldılar maalesef bende yayınlayamadım.. ayrıntılı biçimde Visual basic için bir döküman hazırlayacağım yakında :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theshockboy
    theshockboy's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

reverse connection (ters bağlantı) deniyor buna. Sen trojana bağlanamıyorsan o sana bağlansın :) sloganı bu..

bununla ilgili tahribat.com için bir döküman hazırlamıştım ve cd ye atmıştım.Cd yi çaldılar maalesef bende yayınlayamadım.. ayrıntılı biçimde Visual basic için bir döküman hazırlayacağım yakında :)

-----------------------------

Aynen öLe .. :D

Toplam Hit: 1982 Toplam Mesaj: 3