Script İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar sitem boşta duruyor. bi forum kuramadım ya server desteklemiyor yada ben kurmayı beceremedim. kurulumu kolay bi script verebilir misiniz

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

server sizin mi? sizin değilde yabancı firmladan falan aldıysanız fantastico ile kurabilirsiniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yok benim değil. buradan bi arkadaş hediye etti sağolsun. bi deneyim fantastico şimdiye kadar hiç duymamıştım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Fanstastico portalları ftp ye atmadan, hazır bir şekilde kurulum sağlayan zamandan ve denemek açısından çok yararlı ve kullanışlı sistemdir. Bazı host firmalarında bu servis kuruludur. Ama bazılarında kurulu değildir. Eğer Fanstastico istiyorsak host almadan önce özelliklerini iyi incelemeliyiz.

bir cpanel eklentisidir. rvskin ile kullanıldığında acemiler için ilaç olur. popüler scriptleri 3 tık ile kurmanızı sağlar. bu scriptlerin ismini yazmaya kalkmak ahmaklık olur üşenip aramadım ama bir kaçını yazayım.

olarak bilgiler buldum. ama benimki plesk yani olmayacak.

yen itavsiyeler alabilir miyim?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Muadili olabilir hocam fantastico nun installatron gibi.

Forum olarak ilk aklıma gelenler mybb, xmb, smf, vanilla forum falan var. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 797 Toplam Mesaj: 5