Script Kurulum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar kıramadığım bir arkadaş için bir web site işi aldım en son sitemi 2007 yılında yaptığım için de pas tutmuşum :D  kurduğum site http://www.durokinsaat.com/ hazır script ben bunun db sorun yaşıyorum.Mysql i bağladığım zaman site açılmıyor.Bu haliyle sorun yok ama admin paneline giremediğim için işime yaramıyor site.Hayrına bir parmak atacak varsa çok sevinirim site her şeyi hazır sadece db e bağlanamadım o kadar :)) 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

ne gibi bi hata alıyorsun sql'i import edince ? şuan sql import edilmemiş mi ?

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı

yaa wlla hocam inan ne yaptığımı bende tam olarak anlayamadım 5 yıl önceki sistemle şimdiki sistem çok farklı istersen bilgileri sana atıp bakma şansn varsa bakabilirmisin ?? anladığım kadarıyla db de küçük bir ayar yapılacak o kadar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    kalibre bunu yazdı

yaa wlla hocam inan ne yaptığımı bende tam olarak anlayamadım 5 yıl önceki sistemle şimdiki sistem çok farklı istersen bilgileri sana atıp bakma şansn varsa bakabilirmisin ?? anladığım kadarıyla db de küçük bir ayar yapılacak o kadar

skype yada msn adresini pm at bakalım

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

pm attım hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

kalibre  mürit saolsun script i kurdu ama bir tek takıldığım konu kaldı.Ana sayfadaki geçen resimleri panelden değişecek yer bulamadım önemli değil ftp den aynı isimde resim atıyorum resimler değişiyor fakat site renk değiştirme butonu olduğu için sürekli renk değişiyor ama o kişilerin resimlerinde background olmuyor benim attığımda beyaz oluyor :D programda background u sildim yine beyaz oldu anlamış değilim nasıl çözecem...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

kalibre  mürit saolsun script i kurdu ama bir tek takıldığım konu kaldı.Ana sayfadaki geçen resimleri panelden değişecek yer bulamadım önemli değil ftp den aynı isimde resim atıyorum resimler değişiyor fakat site renk değiştirme butonu olduğu için sürekli renk değişiyor ama o kişilerin resimlerinde background olmuyor benim attığımda beyaz oluyor :D programda background u sildim yine beyaz oldu anlamış değilim nasıl çözecem...

hocam pek anlamam ama

sanirim resimlerin fonunu transparan yaparsan sorunun cozulur

transparan yapip .png olarak kaydet bi.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    SysTeMeRRoR bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

hocam pek anlamam ama

sanirim resimlerin fonunu transparan yaparsan sorunun cozulur

transparan yapip .png olarak kaydet bi.

yok hocam denedim ama olmadı.Transparan yapınca kaydedince yine beyaz atıyor arka plana.Bunun başka bir formülü var ama ney

Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 8