Script Kurulum Yardım
-
Selamlar arkadaşlar kıramadığım bir arkadaş için bir web site işi aldım en son sitemi 2007 yılında yaptığım için de pas tutmuşum :D kurduğum site http://www.durokinsaat.com/ hazır script ben bunun db sorun yaşıyorum.Mysql i bağladığım zaman site açılmıyor.Bu haliyle sorun yok ama admin paneline giremediğim için işime yaramıyor site.Hayrına bir parmak atacak varsa çok sevinirim site her şeyi hazır sadece db e bağlanamadım o kadar :))
-
ne gibi bi hata alıyorsun sql'i import edince ? şuan sql import edilmemiş mi ?
-
kalibre bunu yazdı
yaa wlla hocam inan ne yaptığımı bende tam olarak anlayamadım 5 yıl önceki sistemle şimdiki sistem çok farklı istersen bilgileri sana atıp bakma şansn varsa bakabilirmisin ?? anladığım kadarıyla db de küçük bir ayar yapılacak o kadar
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıkalibre bunu yazdı
yaa wlla hocam inan ne yaptığımı bende tam olarak anlayamadım 5 yıl önceki sistemle şimdiki sistem çok farklı istersen bilgileri sana atıp bakma şansn varsa bakabilirmisin ?? anladığım kadarıyla db de küçük bir ayar yapılacak o kadar
skype yada msn adresini pm at bakalım
-
pm attım hocam
-
kalibre mürit saolsun script i kurdu ama bir tek takıldığım konu kaldı.Ana sayfadaki geçen resimleri panelden değişecek yer bulamadım önemli değil ftp den aynı isimde resim atıyorum resimler değişiyor fakat site renk değiştirme butonu olduğu için sürekli renk değişiyor ama o kişilerin resimlerinde background olmuyor benim attığımda beyaz oluyor :D programda background u sildim yine beyaz oldu anlamış değilim nasıl çözecem...
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
kalibre mürit saolsun script i kurdu ama bir tek takıldığım konu kaldı.Ana sayfadaki geçen resimleri panelden değişecek yer bulamadım önemli değil ftp den aynı isimde resim atıyorum resimler değişiyor fakat site renk değiştirme butonu olduğu için sürekli renk değişiyor ama o kişilerin resimlerinde background olmuyor benim attığımda beyaz oluyor :D programda background u sildim yine beyaz oldu anlamış değilim nasıl çözecem...
hocam pek anlamam ama
sanirim resimlerin fonunu transparan yaparsan sorunun cozulur
transparan yapip .png olarak kaydet bi.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
hocam pek anlamam ama
sanirim resimlerin fonunu transparan yaparsan sorunun cozulur
transparan yapip .png olarak kaydet bi.
yok hocam denedim ama olmadı.Transparan yapınca kaydedince yine beyaz atıyor arka plana.Bunun başka bir formülü var ama ney