folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Script, Tema Ya Da Eklenti Satışı Hakkında Merak Ettiklerim

Script, Tema Ya Da Eklenti Satışı Hakkında Merak Ettiklerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar codecanyon da millet kendi temasını, eklentisini, temasını satabiliyor.

Bu işi bilen ya da yapan var ise,

1: Orada script filan satmak için yapılması gereken bir şey var mı? şirket vb.

2: Satılan ürünün fiyatını kim belirliyor?

3: Yüzde kaç komisyon alıyor?

4: Satılan ürünün parası bizim hesabımıza geçmesi ne kadar sürüyor ve gün, banka hesabı ya da paypal gibi para alma prosedürleri var mı?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

1. öncelikle üyelik açıyorsun, normal standart.

2. fiyatı kendileri belirliyor

3.onu tam olarak hatırlamıyorum

4.paypal var belli bir süresi vardı sanırsam bir hafta filan olması lazım aylık bazında çekebiliyorsun diye anımsıyorum ( ama yinede emin değilim)

buda benden: İlk onaylama süreci bir iki haftayı buluyor ve fazlaca zorluk çıkartıyorlar ilk etapta, sonrasında ise fazla bir şey demiyorlar bir iki güne ekliyorlar.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

Arkadaşlar codecanyon da millet kendi temasını, eklentisini, temasını satabiliyor.

Bu işi bilen ya da yapan var ise,

1: Orada script filan satmak için yapılması gereken bir şey var mı? şirket vb.

2: Satılan ürünün fiyatını kim belirliyor?

3: Yüzde kaç komisyon alıyor?

4: Satılan ürünün parası bizim hesabımıza geçmesi ne kadar sürüyor ve gün, banka hesabı ya da paypal gibi para alma prosedürleri var mı?

1- hayır yok hocam.

2- themeforest belirliyor hocam sen ürünü yolluyorsun belli kriterler var ona göre belirleniyor örnek wp temalar 48 dolar vs 58 dolarada var bunlar kriterlere göre mesela temayı düz yaptın atıyorum 48 dolar oldu sonra ilerde update yapsın woocommerce ekledin fiyatı 52 dolar oluyo mesela.

3- http://themeforest.net/make_money/become_an_author , burada mevcut satış rakamlarına göre komisyon oranları değişiyor. örnek veriyorum 1-1000 arası yüzde 40 , 1000-10 bin arası yüzde 35 gibi vs komisyon alıyor envato.

4- paypala atıyorlar diye biliyorum paypal hesabını doğrulatıyorsun sitede, paranın geçme süresi hakkında bilgim yok.

kriterler:

https://help.market.envato.com/hc/en-us/articles/202501494-WordPress-Phase-1-Submission-Requirements-Q-A

https://help.market.envato.com/hc/en-us/articles/202822450-WordPress-Theme-Submission-Requirements

buradan onay için detaylara bakabilirsin, bu konuda hassaslar hemen reddedilen birçok calisma oluyor bu kriterlere göre yapabilirsin.Kendi marketleri var görselleride oradan kullanabilirsin. assest diye arat çıkıyor.Zira görsellerin warez vs olmaması veya dağıtım hakkının olması gerek.

ek olarakta : https://www.udemy.com/themeforest-de-1-milyon-dolar-nasil-kazanirsiniz/?couponCode=r10net

buda elimde mevcut ama diğer hdde 5 dolara almıstım ilk cıktıgı zamanda içinde her sitesi için (codecanyon,themeforest,) vs tema yapımı,temanın onayı,kriterleri vs vs video olarak anlatılmış.

kolay gelsin : )

insidae tarafından 25/Nis/15 01:13 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

çok teşekkürler bilgi için arkadaşlar. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Kod düzeninden 2 kere reject yedim:D 

Tavsiye:

+Fonksiyon isimlerini düzgün vermeye dikkat et değişken isimleri de. Misal get_data_from_uyeler gibi bir kullanım çok dikkat çekiyor :D

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

Kod düzeninden 2 kere reject yedim:D 

Tavsiye:

+Fonksiyon isimlerini düzgün vermeye dikkat et değişken isimleri de. Misal get_data_from_uyeler gibi bir kullanım çok dikkat çekiyor :D

hmm anladım hocam :)

wordpress tema da başka önerebileceğin dikkat etmem gereken bir şey var mı mesela ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Ekiple çalış. Tek başına rekabet etmen zor.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

http://www.r10.net/sicak-firsatlar/1348959-themeforest-de-wordpress-html-ve-psd-tema-satisi-yapmak-egitim-seti.html

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 8