Script Veya Wordpress Tema Yaptırılacaktır
-
Merhaba hocalar,
Dizi sitesi için bir script veya 2 farklı işlevde wordpress tema yaptırmak istiyorum. Yalnız proje normal dizi sitelerinden farklı.
Ücret Konusunda;
Eğer ben her türlü temayı ya da scripti kodlayabilirim diyen hocam varsa işe başlamadan önce ücretini alabilir, diğer yandan %50 %50 ya da önce script veya tema sunumu yapıldıktan sonra gönderilebilinir. Yapacak kişinin insafiyetine bırakıyorum.
Yapabilecek hocalarım ayrıntılar için PM atabilir ya da konu altından PM isteyebilirler.
-
Sıfırdan tema için bütçe verirmisin?
-
janni bunu yazdı
Sıfırdan tema için bütçe verirmisin?
Çok uçuk fiyat olmadığı sürece bütçe de sıkıntı yok hocam. Sıfırdan yapılmış bir tema için tutup da 25 TL vesayre verecek değiliz herkes emeğinin karşılığını hak eder. Temadan temaya göre değişir o yüzden teklif alma taraftarıyım, bütçe de sıkıntı yok.
-
Tasarım hazırsa wordpress'e entegre edebilirim.
-
1234567B bunu yazdı
-
1234567B bunu yazdı
Yok hocam ortada tasarım da yok, 0 dan bir tema olucak. Ben sadece işlevini olması gerekenleri ayrıntıları vesayre söylicem. Wordpress yapabilecek olan varsa eğer 2 tema da birbiriyle alakalı olucak tasarımları işlevleri vesayre. Ücret konusunda da sıkıntı çıkmaz, uğraştırıcı bir iş olabilir ama karşılığını alırsınız :)
-
ApuLitik bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Yok hocam ortada tasarım da yok, 0 dan bir tema olucak. Ben sadece işlevini olması gerekenleri ayrıntıları vesayre söylicem. Wordpress yapabilecek olan varsa eğer 2 tema da birbiriyle alakalı olucak tasarımları işlevleri vesayre. Ücret konusunda da sıkıntı çıkmaz, uğraştırıcı bir iş olabilir ama karşılığını alırsınız :)
Böyle işlere tek başına girmem genelde. biri çizer,biri arayüzünü döker, biride wp'ye entegre eder :D WP'ciyi buldun kaldı iki kişi :D
-
Uppp
-
GUS Hocamla çalışmaya başlanmıştır, ilgili arkadaşların ilgilerinden dolayı teşekkür ederim :)