SCSI İle RAID Denetleyicileri Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar yeni bir sorun ile karşınızdayım...

benim dvd-cd rom um çalışmıyordu aygıt yöneticisi falan kurcalarken ahanda  "SCSI ile RAID denetleyicileri" nın altında 

aygıtımın eksikli, falanımsı, doğru çalışmadığı hakkında şeyler gördüm..."sorun gider" dedim olmadı...google amcaya danıştım

oradan anladığım kadarı ile benim cd-rom a da etkisi varmış kıllandım size sorayım dedim...

ilk önce bu "SCSI ile RAID denetleyicileri" nedir, hatası nasıl giderilir, ve harbiden cd-rom um bu yüzden mi çalışmıyor :|

cahilliğimi hoş görün , yardım eden herkese şimdiden teşekürler... =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

biri cevap yazana kadar hortlatacağım valla kimse kusura bakmasın =)

hatta flood koruması devreye girsede başka account açıp hortlacağım :P =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

small computer system interface harflerinin kisatmasidir (scsi)

yani veri yoludur, genelde macintoshlarda kullanilir,

printerlar gibi aygitlari eski ve su anki diger paralel arabirim standartlarindan daha uyumlu ve gelismis bir sekilde kontrol eden ANSI standardidir..

raid'de birden cok diski tek disk olarak gormesini saglayan teknoloji..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

anlar gibi oldum ama daha kolay bir dille anlatsan daha yararlı olur, kolay anlatımı yoksa salla gitsin =)

peki benim cd-rom um ile bir ilgisi var mıdır yok mudur?...en çok kafamı yoran kısım burası =) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    hort ulan hort :'(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

son bir ümit...

hadi be tahribat yap bir güzellik...

scsi/raid host controller, tam olarak yazmak gerekirse...

oradan parlamış, varlığı çok rahatsız ediyor...

google dan arattım, sürücüyü yeniden kurdum ama faydası yok :| 

Toplam Hit: 2094 Toplam Mesaj: 6