folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Scuba Diving Vs Motorsiklet

Scuba Diving Vs Motorsiklet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Merhaba... İş hayatı koşuşturmaca falan derken biraz kafa dağıtmak için yeni bir aktiviteye başlamak istiyorum..

Yaz tatillerinde gittiğim yerlerde deneme dalışı altında 10 metreye kadar dalışa izin veriyorlar... Ve 3-5 defa denedim çok keyifli.. Sizce bunun eğitimini ve brövemi alıp dalışla mı ilgilenmeliyim yada gidip güvenli sürüş eğitimi ve küçük bir chopper görünümlü motor alıp (Başlangıç için motor hacmi ve görünümü konusunda kubar superlight 200 hoşuma gidiyor) onunla mı haftasonları vakit geçirmeliyim.. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.. Ankara'dayım vakit geçmiyor.. :)

Sizlerinde fikir ve önerilerinizi almak isterim....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

2sininde kendine göre riskleri var

ya denizin dibinde vurgun yiyip ölürsün

yada motorda birisi gelir çarpar sakat kalırsın ölürsün

bunlarıda göz önüne al

dalış masraflı iş para verip dalış sertifikasını fln alman lazım üniversitelerde dalış klüplerinde veriyorlar

4 tekerden şaşma derim yani arabadan bahsediyorum diğer motorlu taşıt olan 4 tekerler değil :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

:)) Teşekkürler hocam..

Zaten işin içerisine adrenalinin girmesi çekici hale getirmiyor mu birazda.. :)

Araştırdım Eğitim için 400 TL civarı bir olayı var scubanın..   4 tekere sahibim ama demir kafesten çıkma isteğide ağır basmıyor değil hani :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

İkisinin de zevki farklıdır diye düşünüyorum zira birini bildiğim için (motosiklet) konuşuyorum diğer hakkında pek bilgim yok yani deneyimim olmadı. :) Ama motosiklet bi' tutkudur hocam başta çok salakça gelebilir "Ulan iki tekerde gidilir mi biri çarpsa ölürsün." diye ama inanın motosiklete binen insanlar sizden daha az zekaya sahip değil. Gerçek anlamda motosiklet tutkunlarına bakın (Bu zeka ve salaklık konusuna ithafen konuşuyorum) gerçekten konuşmasını iyi bilen, kültürlü insanlar -diğer apaçiler için demiyorum aynısını zaten gerçek bir motorcu kendini eldiveniyle, kaskıyla, koruma ekipmanlarıyla ve motosikletiyle belli eder neyse.

Motosiklet, evet başta çoğu sıradan, araba adındaki demir yığınında kendini güvende sanan insanlar tarafından çok saçma algılanabilir ama bi' denemenizi tavsiye ediyorum. Zira öyle düşünenleren biri zamanın bendim ama şu an fikirlerim tamamen değişti. Araba artık benim için şu an tamamen demir yığını. :D

Caliber tarafından 17/Tem/14 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Keyiflidir eğlencelidir fakat Pahalı bir aktivitedir dalış. Ayrıca kendin gibi bu işlere merakı olan biri yada birilerini bulman gerekir, sebebi hem yanlız dalamazsın hemde dalsan bile keyfi olmaz. Hacım 3 yıldız dalıcı kimlik kartım, 50 fazla dalışım var, Kısaca ara ara dalacaksan, vakit ve nakit problemlerin zamanla dolabilcekse Maske şnorkel palet üçlüsü ile 5-8m dalışları yapıp en az Donanımlı dalış kadar keyif alabilirsin. Hem bu tarz dalışlar için her zaman eküri sorunu yaşamazsın.

Motor konusunda uzun yol yapacaksan ona göre yorum yapacağım. Ama belittiğin motor için düşüncem eğer park problemin varsa bu tarz haltal motorlar sıkıntılıdır kanaatim.

Boş vaktim çok ve değerlendirmek istiyorum dersen, Kızılay Derneği veya bu gibi derneklerde gönüllüler çalışmakta istersen ilgi alanını bu yöne kaydırırsan inan ne demek istediğimi o anlarda anlarsın.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 536 Toplam Mesaj: 5