SD Kart Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Arkadaşlar elimde 4GB'lık SD kart var bunu bilgisayara bağlayınca 4 GB boş bir alan gözüküyor ama telefona bağlayınca sadece 30 mb'lık bir alan gözüküyor ondada SD kartın firmware'i yüklü silsem bile tekrar yükleniyor kendi kendine nasıl çözerim bunu? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

içindeki veri(varsa) önemli değilse formatla cmdden, olmazsa linuxten (ext4 dene önce) formatla. orda da olmazsa -bir çok kez hayat kurtarmıştır- symbian bir tele tak formatla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

symbian bir tele tak formatla.

yapmıştım bunu :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    MhmdAlmz bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

symbian bir tele tak formatla.

yapmıştım bunu :D

Symbian Telmi almaya gideyim Hocam :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    joe_black bunu yazdı

içindeki veri(varsa) önemli değilse formatla cmdden, olmazsa linuxten (ext4 dene önce) formatla. orda da olmazsa -bir çok kez hayat kurtarmıştır- symbian bir tele tak formatla.

Biçimlendirsem yeterli olurmu ki Symbian Tel bulmam mümkün değil Linux Kurmakta uzun sürer şimdi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Low Level Format attım düzeldi 

Toplam Hit: 680 Toplam Mesaj: 6
sd kart