SE Xperia X10 Mini Pro Ve Android
-
mrb arkadaşlar bi arkadaşım saolsun bana hediye almış bu cihazı fakat cihaz 1.6 yüklü geldi 2.1 e yükselttim netten araştırdıgım kadarı ile bu cihaz için 2.1 sonmuş :( root diye bi işlemden geçtikten sonra yükselte biliyormuşum fakat telefon garantiden çıkıyor root edince
1: sizce versiyon yükseltsem garantiden çıktığına değermi
2: 2.1 kalsa ne zararım olur
3: hiç android cihaz kullanmadım 2.1 de kalsa çok fazla uygulamadan yoksun kalırmıyım
4: rom olayı garantiden çıkarırmı
not: ben telefonda müzik biraz oyun face msn tabiki tbt işte kullanışlı uygulamalar örnek: şarj tasarrufu sağlayan program gibi vs yaptıklarım bunlardan ibaret
şimdiden teşekkür ederim saolun
-
kendi romunun yedeğini alıp daha sonra root ederek güncel rom kurup, eğer bi arıza vs. çıkıp da servise göndermen gerekirse eski romunu kurarak rootsuz hale çevirebilirsin diye düşünüyorum. ben telefonumu alır almaz garanti falan tınlamadan hemen atıvermiştim romu. şu an pek çok uygulama için en az 2.1 gerekli diye yazıyo gerçi pek bişeyden mahrum kalmazsın ama yaparsan da güzel olur. daha stabil daha hızlı vs. çalışması açısından.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------kendi romunun yedeğini alıp daha sonra root ederek güncel rom kurup, eğer bi arıza vs. çıkıp da servise göndermen gerekirse eski romunu kurarak rootsuz hale çevirebilirsin diye düşünüyorum. ben telefonumu alır almaz garanti falan tınlamadan hemen atıvermiştim romu. şu an pek çok uygulama için en az 2.1 gerekli diye yazıyo gerçi pek bişeyden mahrum kalmazsın ama yaparsan da güzel olur. daha stabil daha hızlı vs. çalışması açısından.
-----------------------------anlamıyolarmı orj haline çevirdiğimizde ?
-
fazladan post tamam sorun yok
-
hocam herkes bu rom olayından neden bu kadar korkuyor? garantiden çıkar bi şey olursa ya falan diye? öncelikle şunu söyliyim cihazın ekranını kırarsan garanti kapsamına girmez suya düşürürsen garanti kapsamına girmez kapağı çatlatırsan garanti kapsamına girmez... batarya şişerse, mikrofon bozulursa, hoparlör bozulursa, anteni bozulursa garanti kapsamına girer. dikkat et bu saydıklarımın hepsi donanımsal şeyler. adamlar açıp da yazılıma bakmıyor bunda rom mu var root mu var diye.. yazılımla ilgili sıkıntın olursa buraya yazarsın, googlea yazarsın hocam anlatabildim mi? bu kadar korkmayın rom atınca garantim gidiyo diye.. bu olayı turkcell başlattı huawei'in telefonunu t20 olarak çıkardı ve 2.3 ginger breadi kendilerine göre editlediler kendi applerini attılar bu romu değiştirirseniz garantiden çıkar dediler. hiç hiç hiç olmadı orijinal romuna dönersin hoca bu kadar dert etme androidi öğrenmeye bak
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------hocam herkes bu rom olayından neden bu kadar korkuyor? garantiden çıkar bi şey olursa ya falan diye? öncelikle şunu söyliyim cihazın ekranını kırarsan garanti kapsamına girmez suya düşürürsen garanti kapsamına girmez kapağı çatlatırsan garanti kapsamına girmez... batarya şişerse, mikrofon bozulursa, hoparlör bozulursa, anteni bozulursa garanti kapsamına girer. dikkat et bu saydıklarımın hepsi donanımsal şeyler. adamlar açıp da yazılıma bakmıyor bunda rom mu var root mu var diye.. yazılımla ilgili sıkıntın olursa buraya yazarsın, googlea yazarsın hocam anlatabildim mi? bu kadar korkmayın rom atınca garantim gidiyo diye.. bu olayı turkcell başlattı huawei'in telefonunu t20 olarak çıkardı ve 2.3 ginger breadi kendilerine göre editlediler kendi applerini attılar bu romu değiştirirseniz garantiden çıkar dediler. hiç hiç hiç olmadı orijinal romuna dönersin hoca bu kadar dert etme androidi öğrenmeye bak
-----------------------------saol kardesim destegın için bi deneyim rom rot işini dediğin gibi bi garantilik durum olursa orj ceviri yollarm
-
bende root lu desire z var her hafta yenı bır rum kurmaya basladım
telefonun seklı değişmesede yazılım değişiyor sureklı buda telefona olan ılgını canlı tutuyor
en basıt olarak sole soylıyım aspalt 6 yı rootsuz oynayamıyordum su anda oynamaktan sıkıldım :)
-
costantin bunu yazdı:
-----------------------------burakbet bunu yazdı:
-----------------------------hocam herkes bu rom olayından neden bu kadar korkuyor? garantiden çıkar bi şey olursa ya falan diye? öncelikle şunu söyliyim cihazın ekranını kırarsan garanti kapsamına girmez suya düşürürsen garanti kapsamına girmez kapağı çatlatırsan garanti kapsamına girmez... batarya şişerse, mikrofon bozulursa, hoparlör bozulursa, anteni bozulursa garanti kapsamına girer. dikkat et bu saydıklarımın hepsi donanımsal şeyler. adamlar açıp da yazılıma bakmıyor bunda rom mu var root mu var diye.. yazılımla ilgili sıkıntın olursa buraya yazarsın, googlea yazarsın hocam anlatabildim mi? bu kadar korkmayın rom atınca garantim gidiyo diye.. bu olayı turkcell başlattı huawei'in telefonunu t20 olarak çıkardı ve 2.3 ginger breadi kendilerine göre editlediler kendi applerini attılar bu romu değiştirirseniz garantiden çıkar dediler. hiç hiç hiç olmadı orijinal romuna dönersin hoca bu kadar dert etme androidi öğrenmeye bak
-----------------------------saol kardesim destegın için bi deneyim rom rot işini dediğin gibi bi garantilik durum olursa orj ceviri yollarm
-----------------------------hocam sorunun donanımsal olmadıktan sonra her türlü yardımcı oluruz bi yolu bulunur yani