Sebiha Gökçenden Kocaeli Derinceye Nasıl Gidilir?
-
S.a muridler,
1.Sabiha gökçenden derinceye en kolay nasıl gidilir? otobüsler ya da minibüsler nereden kalkar? otobüslerde nakit geçer mi ?
2.İzmit merkezden derinceye nasıl gidilir? dolmuş vs. var mı?
Teşekkürler şimdiden.
-
hacı izmit merkezden derinceye 3 tane hat var. d100den geçiyor. halkevi, vilayet, yahyakaptan, kırkikievler vs. hepsinden. bu isimler sana bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum.
Sabihadan izmite deyince aklıma parasını verip pegasusun servisiyle gelmek geldi. ama bilemiyorum istanbuldan nasıl gelinir. pendiğe kadar gelebilirsen, hat200e binip izmitin ortasında inebilirsin
-
gebze harem minibüsüne binersen çayırova mcdonalds köprüsünde inip gebze-izmit arabalarına binebilirsin indiğin gibi direkt
slanger tarafından 03/Ara/14 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
bugax bunu yazdı
S.a muridler,
1.Sabiha gökçenden derinceye en kolay nasıl gidilir? otobüsler ya da minibüsler nereden kalkar? otobüslerde nakit geçer mi ?
2.İzmit merkezden derinceye nasıl gidilir? dolmuş vs. var mı?
Teşekkürler şimdiden.
1. en kolay derınceye akmis seyahat ıle gıdersın gelen yolcudan cıkınca otopark gırısının orada otobuslerını goreceksın km22 nın hemen arkasında durur.
45 dk surmez bıle derınceye gıtmen ızmıt merkezden sabıha gokcene 45 50 dk da akmıs seyahat ıle gıdıyorum .
buna ek olarak km22 e bınersen kı kadıkoy transıt e fılan bınersen de kartal a gıdersın bunlar cıft bılet alır bosuna bınme derım. km22 saatlerıne bakarsın buna istanbulkart basarsın kartal metro duragında ınersın oradanda 200 kartal metro (su anda cevızlıye kadar gıdıyor)
kartal metrodan bınersın bu otobuse 30 dk bır var bu otobus yaklasık olarak 1 saat 15 a derınceye varırsın eskıyol duragında ınersın.bu otobusler kentkart gecer 5 lıra verırsen de bırısı basabılır mutlaka kartında fazla olan olur.
2. 200 ıle ıstersende ızmıt merkeze kadar gelebılırsın ama derıncede ınersın gerek yok. dersen kı havas ıle kadıkoye gecıcem oradanda ızmıt e bınecegım 16 lıra yada 18 lıra olması lazım ızmıt harem ki bence hıc gerek yok. oradan bırde ınıp halkevı taraflarıan gelmen gerekecek garajdan bırde derınce mınıbus /otobuslerıne bıneceksın dıdısının dıdısı.
en temızı akmıs ıle 20 tl e gel. onun dısında ıette kart ıle fılan kartal metroya gelmen baskasına bastırsan 2 2.5 lıra fılan sanırım ızmıt ıcın de olup olmayacagını bılmıyorsun 6 lıra bassalar bozuk olmazsa 10 lıra verırsın .kaldıkı yol da bılmıyorsun.
direk akmis seyahat e bın gel
sana km22 200 ve akmisin saatlerının lınkınıde atayım 7
http://kocaeli.bel.tr/OtobusSaatleri.aspx?HatKodu=200
http://akmisseyahat.com.tr/hareket/kocaeli
hipokondriyak tarafından 03/Ara/14 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
sabiha gökçende çıkışta hemen karşıda pegasus otobüsleri izmite her saat gider.
veya metrobüsle kaynarca veya pendikte in gebze haremle çayırovada izmit otobüsleri kalkar.
derince önce gelir izmit sonra. önce derinceye sonra izmite gidersin. izmit daha uzakta yani -
havaşın arabaları vardı bi ara arayıp sor hala varmı
http://www.havas.net/tr/Iletisim/Pages/IletisimBilgileri.aspx
yoksa
1pendik köprüsüne in 200t var direk izmit terminal ama kentkart lazım sıkıntı .durağıda köprüden 20-30m uzakta kartal tarafında
2pendik köprusü incen >gebze harem bincen dolmuşla bayram oğlu > yarım otobüslerle izmit şeklinde gitmen gerekebilir.
-
Nakit şöyle geçer kentkartı olan birinden rica edersiniz 2 lira verirsiniz sizin yerinize basar
-
En uyguna, sabiha gökçenden çıkında her 16s ye bin(2,3tl) kartal köprüsünde in, tuzla istikametindeki durağa geç 200(5-6tl olması gerek) numaralı otobüsü bekle( yarım saatte bir geçer) derince de in.
Eğer maddiyat dert değilse direkt havalimanı kapısından izmite otobüsler kalkıyor onlarla konuş(fiyatını bilmiyorum)
