Şebnem Ferah'ın 2010 Konseri Arıyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

başlıkta da belirttigim gibi şebnem ferahın 2010 da yapılmış herhangi bir konserini arıyorum..bulduklarım hep 2007 tarihli oldu..ben istiyorum ki yeni albümden parçalarda olsun.

en önemliside telefondan çekilmiş olmasın müzikler..kaliteli olsun istiyorum..video formatı değil mp3 formatı arıyorum..

Şimdiden teşekürler..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Konseri bugun izmirdeydi 8 de başlamıştı 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

eminim ki güzel olmuştur..adanada da vardı ama gidemedim..açıkcası pahalı buldum..hiltonda konser verdi ve bilet fiyatı 40 tl idi..ünide fln olsa bu para yarıya inerdi...

sebo konseri dinlemek istiorm çok fecii :D kulagıma takıp bi konser bitirmek istiyorum yolculukta falan..ins bulurum..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bursada her sene geliyo şenliğe bu sene de gelecekmiş ama tabiki ben yine gitmicem.

duman varken şebnem canlı dinlenmez :)

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------

bursada her sene geliyo şenliğe bu sene de gelecekmiş ama tabiki ben yine gitmicem.

hacı duman adanaya gelmıyormu yaw bı ara gelmıs ama ben o zmn duman takılmıyordum fazla sımdı takıp edıom adana ıle ılgılı bıse yok...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bildigim kadarıyla adanaya geliyor duman..teoman da geliyor ama kesin bi bilgim yok..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:

Hocam Uludağ Üni.de yeni uygulama varmış bu sene sanırım ?

Öğrencilere sadece giriş için bileklik falan veriyorlar demişti arkadaş.

Doğruluğu nedir

Ha çoğu kişi yine girecek o ayrı bir mevzu ama uğraşmak zorunda kalıcaz öyle bişi varsa..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

ya bu sene farklı olarak öğrenciler düzenlemiş şenliği bu sebeple destek olunabilsn diye bileklik bişe çıkarmşlar para verip alıosn destek olmak için.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Mayıs sonuna doğru (kesin tarihi hatırlamıyorum) Ankara Üniversitesi bahar şenliklerinde sahne alacak. Ankara Üniversiteli bir tanıdığınız varsa yanında girebilirsiniz. Burdan duyurmuş olalım.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 9