Şebnem Ferah'ın 2010 Konseri Arıyorum..
-
başlıkta da belirttigim gibi şebnem ferahın 2010 da yapılmış herhangi bir konserini arıyorum..bulduklarım hep 2007 tarihli oldu..ben istiyorum ki yeni albümden parçalarda olsun.
en önemliside telefondan çekilmiş olmasın müzikler..kaliteli olsun istiyorum..video formatı değil mp3 formatı arıyorum..
Şimdiden teşekürler..
-
Konseri bugun izmirdeydi 8 de başlamıştı
-
eminim ki güzel olmuştur..adanada da vardı ama gidemedim..açıkcası pahalı buldum..hiltonda konser verdi ve bilet fiyatı 40 tl idi..ünide fln olsa bu para yarıya inerdi...
sebo konseri dinlemek istiorm çok fecii :D kulagıma takıp bi konser bitirmek istiyorum yolculukta falan..ins bulurum..
-
bursada her sene geliyo şenliğe bu sene de gelecekmiş ama tabiki ben yine gitmicem.
duman varken şebnem canlı dinlenmez :)
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
bursada her sene geliyo şenliğe bu sene de gelecekmiş ama tabiki ben yine gitmicem.
-----------------------------hacı duman adanaya gelmıyormu yaw bı ara gelmıs ama ben o zmn duman takılmıyordum fazla sımdı takıp edıom adana ıle ılgılı bıse yok...
-
bildigim kadarıyla adanaya geliyor duman..teoman da geliyor ama kesin bi bilgim yok..
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam Uludağ Üni.de yeni uygulama varmış bu sene sanırım ?
Öğrencilere sadece giriş için bileklik falan veriyorlar demişti arkadaş.
Doğruluğu nedir
Ha çoğu kişi yine girecek o ayrı bir mevzu ama uğraşmak zorunda kalıcaz öyle bişi varsa..
-
ya bu sene farklı olarak öğrenciler düzenlemiş şenliği bu sebeple destek olunabilsn diye bileklik bişe çıkarmşlar para verip alıosn destek olmak için.
-
Mayıs sonuna doğru (kesin tarihi hatırlamıyorum) Ankara Üniversitesi bahar şenliklerinde sahne alacak. Ankara Üniversiteli bir tanıdığınız varsa yanında girebilirsiniz. Burdan duyurmuş olalım.