Seçim Kampanyaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    ya çıldırmak üzereyim. bu seçim otobüslerine ayar oluyorum. müzik açıp sesi sona dayamayla parti propagandası mı yapılıyor. aq ugandada seçim filan olsa bundan daha ilkellerle seçim propagandası yapılmaz heralde. ne yrk iş ya. bu otobüslerin, partilere oykazandırma oranı nedir acaba merak ediyorum. gerçekten işe yaradığını mı düşünyolar acaba? ya da gerçekten işe yarıyorsa bu daha vahim bi durum bu kadar malın içinde ne işimiz var bizim :S

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    http://img80.imageshack.us/img80/1300/getattachmentz.jpg

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Onu bende çok düşündüm. Sadece partiler değil muhtar adaylarıda aynı şekilde. Onlar öyle sesli şekilde gezmiyolar ama mesela bi duvarda bi adayın 10 tane resmini yan yana yapıştırmışlar çok manasız bi görüntü kirliliği oluşturuyolar. Bence başkan adaylarının öyle otobüsler falan gezdirme nedeni sadece ismini duyurmak. Yani ismi ne kadar çok duyulursa, o kadar çok merak uyandıracağını ve oy alacağını düşünüyolar. Bunun yerine halkın arasında gezip, halkın sorunlarını dinleyip, projelerini anlatsalar bence daha çok oy toplarlar. Ha bide şu var tabi; çoğu kişi hizmete oy vermiyo diye düşünüyorum, herkes yine kendi partisini tutuyo.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 773 Toplam Mesaj: 3