Seçim Mürekkebi Nasıl Çıkar
-
ewt varmı kendine özel formülü falan olan
-
İsim : eray Soyisim : kar Yaş : 16 Sen oy verecek yasa geldinmi velet :D
-
ben sandık görewlisiydim milletin elini ben boyadım boyarkende benim elde battı baya warsa çozum paylassın
-
Leylaa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ehi ehi ::) forumda ara bir ''Seçim boyası''
-
ya mavra yapmayın baba. abim sordu da eline dökmüş malın biri komik görünüyo dedi ara bakalım bende size sayın abilerime ablalarıma sordum ama...bekliom
-
Leylaa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yaw leyla deniz baykalın geçtin sende.herşeye muhalefetsin.çocuk kendim için arıyorum demiş mi.hayır yani insanları yalancı çıkartmaktan zevk mi alıyosun napıyosun anlamadım.
-
o matbaacıların ilacı tiner
-
madem bilmionus sırf laf kalabaligi yapmak icin cevap atmain :S
gelelim derdinin ilacina; git eczaneye amonyak al, pamuga dök (dikkat derin derin icine cekme sakın sonra cigerlerini yakarsın), sonra elini sil dokulen her yeri, uzerinden biraz zaman gectigi icin cikarmakta gucluk cekeceksin ama ben oyumu kullandıktan sorna eve geldigimde hemen sildim, hic bir sey kalmadı ne parmagımda ne de tırnagımda... sildikten sonra ellerini bol bol su ile yıka, amonyak tenini deser anlamazsın sonra... hadi bakalım kolay gelsn git uygula hemen, ticarete dokmeyi dusunme bunu :D polis kafana bastımı terörle mücadelede gecirirsin geceni :D
-
Tırnaklara sürülen seçim boyaları dert oldu. Onu çıkarmanın da formülü bulundu. İşte o formül;
Türkiye seçim hengamesini atlattı, şimdi hükümet senaryoları konuşuluyor. Ama oy kullanan herkesin bir sorunu var: Parmağa, tırnağa musallat olan seçim boyası.
Boyayı çıkarmanın bir formülü mevcut. Biraz külfetli ancak denemek isteyene, denenmiş tarif şöyle:1.yöntem
-Limon suyu,
-Yarım çay kaşığı tuz
-4-5 damla sirke
Bunların hepsini karıştırıp 30 dakika bekletin. Ardından bir süre zeytinyağında bekletilmiş parmağınızı, karışıma sokun. Az biraz bekleyin ve yıkayın. Leke çıkacaktır.2.yöntem:Bir adet Kayısı alıp yedikten sonra kabuklu çekirdeği boyalı olan parmağa sürerseniz (özellikle ince kenarını) bir az sonra boyanın silindiğini göreceksiniz...alıntıdır