Seçim Öncesi Altın, Dolar
-
Takip ediyorsanız altın gramı 3-4 tl düştü keza dolarda aynı şekilde bist yükselilte seçim öncesi olabilen durumlar yatırım için tavsiyniz varmı herşey seçime bağlı ortalık allak bullak olabilir seri bi.yükselişte olabilir biraz riskli yatırım için fikir varmı risk olmasada bu işler yürümüyor zaten.
-
Seçim öncesi Türk Lirasında kalmak bence daha mantıklı. Çünkü ben yaz ortasına kadar piyasaların durulacağına ihtimal vermiyorum
-
ben bi salaklık yapıp altını çok erken sattım gittim bono aldım 4 binlira felan zararım var
bonoda şuana kadar 2 binlira getiri sağladı ama yine 2 binlira zararım var :D
-
dolar euro düşüşte benimde merak ettiğim bi konu
alper bono işi nasıl oluyor -
FOXXLY bunu yazdı
dolar euro düşüşte benimde merak ettiğim bi konu
alper bono işi nasıl oluyor
Guzel soru, bono? -
Hükümetin değişmesi olumsuz değil olumlu sonuç verir neticede dış kaynaklı bir ekonomimiz var ve yatırım için istikrarlı bir şeffaflık ortamı gerekiyor. Kimin eli kimin cebinde belli değilken yatırımlar duruyor, inşaat sektörü durma noktasına geldi, konut satışları dipte şu anda. Dolara altına yatırım yapmaya gerek yok, borçlanmamak ve mevcut borçları kapatmaya çalışmakta fayda var, Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde gayrımenkule yatırım her zaman kazandırmıştır, paranız varsa işyeri veya konut alımına yönelin.
-
RETRET bunu yazdı
Hükümetin değişmesi olumsuz değil olumlu sonuç verir neticede dış kaynaklı bir ekonomimiz var ve yatırım için istikrarlı bir şeffaflık ortamı gerekiyor. Kimin eli kimin cebinde belli değilken yatırımlar duruyor, inşaat sektörü durma noktasına geldi, konut satışları dipte şu anda. Dolara altına yatırım yapmaya gerek yok, borçlanmamak ve mevcut borçları kapatmaya çalışmakta fayda var, Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde gayrımenkule yatırım her zaman kazandırmıştır, paranız varsa işyeri veya konut alımına yönelin.
katılıyorum. 4 sene önce 60 bin tl ye aldığım ev şu anda 140 bin tl civarında satılıyor.