Seçim Öncesi Altın, Dolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Takip ediyorsanız altın gramı 3-4 tl düştü keza dolarda aynı şekilde  bist yükselilte  seçim öncesi olabilen durumlar yatırım için tavsiyniz varmı herşey seçime bağlı ortalık allak bullak olabilir seri bi.yükselişte olabilir  biraz riskli yatırım için fikir varmı risk olmasada bu işler yürümüyor zaten.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seçim öncesi Türk Lirasında kalmak bence daha mantıklı. Çünkü ben yaz ortasına kadar piyasaların durulacağına ihtimal vermiyorum

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben bi salaklık yapıp altını çok erken sattım gittim bono aldım 4 binlira felan zararım var

bonoda şuana kadar 2 binlira getiri sağladı ama yine 2 binlira zararım var :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

dolar euro düşüşte benimde merak ettiğim bi konu

alper bono işi nasıl oluyor

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

dolar euro düşüşte benimde merak ettiğim bi konu

alper bono işi nasıl oluyor

Guzel soru, bono?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hükümetin değişmesi olumsuz değil olumlu sonuç verir neticede dış kaynaklı bir ekonomimiz var ve yatırım için istikrarlı bir şeffaflık ortamı gerekiyor. Kimin eli kimin cebinde belli değilken yatırımlar duruyor, inşaat sektörü durma noktasına geldi, konut satışları dipte şu anda. Dolara altına yatırım yapmaya gerek yok, borçlanmamak ve mevcut borçları kapatmaya çalışmakta fayda var, Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde gayrımenkule yatırım her zaman kazandırmıştır, paranız varsa işyeri veya konut alımına yönelin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Hükümetin değişmesi olumsuz değil olumlu sonuç verir neticede dış kaynaklı bir ekonomimiz var ve yatırım için istikrarlı bir şeffaflık ortamı gerekiyor. Kimin eli kimin cebinde belli değilken yatırımlar duruyor, inşaat sektörü durma noktasına geldi, konut satışları dipte şu anda. Dolara altına yatırım yapmaya gerek yok, borçlanmamak ve mevcut borçları kapatmaya çalışmakta fayda var, Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde gayrımenkule yatırım her zaman kazandırmıştır, paranız varsa işyeri veya konut alımına yönelin.

katılıyorum. 4 sene önce 60 bin tl ye aldığım ev şu anda 140 bin tl civarında satılıyor. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 495 Toplam Mesaj: 7