folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Seçim Öncesi İsrail Özür Diler Mi?



Seçim Öncesi İsrail Özür Diler Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Seçimler yaklaşıyor. Tüm partiler adaylarını belirlediler. Neredeyse parlementonun yarısı partilerinin milletvekili aday listelerine giremedi. Chp oylarını artırmak için merkez sağa yakın adaylarada yer verdi. Mhp'de kendi çizgisine yakın yeni isimleri bünyesine kattı. Akp'de Tayyip Erdoğan kendisine yakın isimleri aday yaptı. (Tayyip Erdoğan daha önce parti kapatma yetkisini meclise veren yasanın kendi içlerindende fire vererek düşmesine kızmış olucak ki sözünü geçirebileceği adamları aday yaptı.) Yani Akp yeni anayasayı  yapmak için, diğer partilerde tek başına yaptırmamak için hazırlandı (: Ancak Akp görünen o ki %49  oy dahi alsa anayasayı en azından referanduma götürebilecek milletvekili sayısı olan 330'un biraz altında kalıyor. Bunun sebebi Chp'nin oylarını %25'e kadar çıkarması ve 16 ilin milletvekili sayılarının değişmesi. Durum bu olunca seks kasetleriyle Mhp'yi baraj altına itme çabaları baş gösterdi. Bu kasetler devam edebilir. Bunları biliyosunuz zaten.

    Amaç daha fazla oy ve daha fazla milletvekili çıkarmak olunca iç politikaya yönelik söylemler ya da haberler olabiliyor. Mesela seçimler yaklaşınca bilmem kaç varillik petrol ya da başka maden rezervleri bulunuyor oluyor. Daha sonra esamesi bile okunmuyor (: Veya yeni trend olan, Amerika'nın Türkiye büyükelçisiyle karşılıklı salvolar, danışıklı dövüş yapılıyor. Ya da bakan ve müsteşar düzeyinde görüştükleri Pkknın elebaşı Öcalan'a sahte çıkışlar oluyor.

    Neyse lafı çok uzattım. Tüm bunların yanına seçime bir iki hafta kala İsrail mavimarmara olayı için bizden özür diler mi görücez. Bu iddaanın sahibi Sabahattin Önkibar'ın yazısından aşağıya alıntı yapıyorum.

    "Seçim öncesi özür jesti
    Asla özür dilemeyiz diyen İsrail’in seçime birkaç gün kala özür dilemesi!
    Bu şekilde yani böyle bir özürle Tayyip Erdoğan güya İsrail’e diz çöktüren lider olacak ve bunun karşılığını da seçimde oy olarak alacak!
    Panetta bu  özür  için söz veriyor  ve İsrail’e baskı kuracağını söylüyor ancak bunun için Türkiye’den somut ve acil adımlar istiyor!
    Peki Ankara ne tür bir tepki verdi?
    İşte size ilk işaretler:
    MİT Müsteşarı Hakan Fidan’la DPT Müsteşarı Suriye’de!
    Tam bu noktada mini bir sorgulama:
    Neden diplomatlar değil de MİT Müsteşarı Şam’a gönderildi?
    MİT Müsteşarı Fidan malum CIA Başkanı ile yapılan görüşmelerde konumu itibarı ile en çok yer alan isimdi."

    Yazının tamamı http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=18065

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2010
    Erkek
    Seçim yaklaşıyor akp yeni çıkışlar yapacaktır. Halkımız cahildir, Bu çıkışlara bakarak "gördün mu tayyipi ? Oy vermeyecektim ama sırf bu yüzden oyumu tayyipe verecem" diyeceklerdir. akp nin oyu bugün ne ise %10 daha fazla alacaktır. Göz göre göre akp halkı kandiracak seçim sonrası israil abd ab akp elde ele :)

    Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Temmuz/2007
    Erkek

    balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Seçim yaklaşıyor akp yeni çıkışlar yapacaktır. Halkımız cahildir, Bu çıkışlara bakarak "gördün mu tayyipi ? Oy vermeyecektim ama sırf bu yüzden oyumu tayyipe verecem" diyeceklerdir. akp nin oyu bugün ne ise %10 daha fazla alacaktır. Göz göre göre akp halkı kandiracak seçim sonrası israil abd ab akp elde ele :)
    -----------------------------

    9 yıldır akp'yi karalama girişimleri yok efendim vatan satıldı yok efendim şöyle yok efendim böyle.. ama elde tek somut bilgi yok ? kimi chp-pkk işbirliği yapıyor kimi bdp akp kimisi akp-pkk ama hep durmak yok yola devam diyor herkes ve kim nerde kârı varsa oraya gidiyor.. bilgisayar başında fakir fukara olarak ömrünüzün kalan kısmını bitirmemek için sizde bir çıkış yolu bulup parayı bulmaya bakın bırakın siyaset ayaklarını! vatan olduğu gibi duruyor ve kolay kolay bölünmez ne kürtler ne türkler ne araplar kimse bölünme istemiyor boşverin yalancı medyayı!

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    Danışıklı döğüşüklü bir davos benzeri ve ardından özür falan bekliyorum ben :D


    "bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2007
    Erkek

    Seçime  15 gün kala gene israil tayip tiyatrosu sahne alıcakmış herkeze iyi seyirler ..


    onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Olabilir, adamlar memnun yatırımları tıkır tıkır para getiriyor, vakıflar vasıtasıyla çok rahat şekilde arsalar ve mülkler ediniyorlar. İsraillililerin fırat dicle arasındaki topraklara hassasiyeti var sadece bu topraklardan arsası olsa bile öldüğünde cennete gideceklerine inanıyorlar, dernekleşerek lokal vakıflar kuruyorlar genelde yardım vakıfları oluyor ve hatrı sayılır şekilde toprak alıyorlar, zaten doğuda toprak ucuz 3000 üye bir araya gelip birer yıllık gelirlerini birleştirdiğinde ciddi boyutta toprak vakfın malı oluyor, ileride bunları bölüşeceklerine ve o bölgelere yerleşeceklerine inanıyorlar.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    ABD ve İsrail ne zaman ki Tayyip efendiyi gözden çıkarır işte o zaman piyasaya Zapsu'nun elinde tuttuğu kaset mi olur yoksa  F tipi video kayıt '' Nadire '' ile mutlu anlar mı ortaya çıkar zaman gösterecek tabii

    ama

    sanırım; şak şak şakirt kısmı o görüntülere ya '' montajjjj '' yada '' delikanlı başkan tabii bak ne güzel de düdüklüyor maşşallaaaa maşşallaaaa ''

    diyecektir...

    Özür meselesi; o zaten muhakkak olası zaten o olmasa bile Tayyip yakın zamanda yine ya bir moderatöre yada bir yabancı gazeteciye ayar verir şakşakcı kısmı o moderatörü veya gazeteciyi bir bakana veya üst düzey temcilciye dönüştürür...

     

    Son olarak Müridcan kardeşim

    sen Türkiye sınırları içinde yaşadığına eminmisin yorumundan anlaşılıyor ki hayli uzakta yaşıyorsun '' bağımsız Türkiye '' uğruna 24 yaşında canını bu vatana armağan eden kişiyi avatar olarak seçip memleketin her kurumunun satıldığından bir haber olmak enterasan gerçekten...


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2006
    Erkek

    ozsar07 kardeşim haklısın.. süper yazmışsın .. hatta ben okurken şaşırdım heralde yanlış okudum falan dedim

Toplam Hit: 1726 Toplam Mesaj: 8