Seçim Yasakları Ne Kadar Devam Edecek?
-
http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=3&id=26
ortam yatışana kadar bekliyoruz.Fakat seçim bitti gayri resmi sonuçlar ortada.Bu konuda konuşmak, chpnin durumu, akp nin durumu
yada demokrat partinin durumunu konuşmak gerek.Normal hayatta konuşursak en fazla 10 kişi ile konuşuruz.1 saat konuşsak belirli bilgiler alırız.
Fakat burada 5 dakika içinde onlarca mesaj atılıyor fikirler tartışılıyor.Seçim yasaklarının bitmesini en azından bir sert yönetimle açılması daha uygun.
Örneğin tartışan, kavga eden, bir birine hakaret edenler 1 günlüğüne banlansın.2. de 3 gün gibi.Konuşmak istediğim meseleler var.Şu aralar sık giriyorum.Bir daha bu kadar sık giremem internete.
Saygılı bir ortamda konuşmak sanırım herkezin isteğidir.Bir kaç güne kadar yonetim kararlaştırıp bir şekilde uzlaşılırsa iyi olacağını düşünüyorum.
Ülke hakkında herkezin fikrini ortaya koyması sanırım iyi olacaktır.Tahribatın muhabbet gücü ortada.Bu yüzden tekrar yonetimden rica ediyorum.Sert bir şekilde cezalı olarak tartışma açıla bilir mi?
dipnot: operadan giriyorum acayip birşey oldu ondan karakterler shift+enter ile alt alta :)
2. dipçik not: Desteklerinizi bekliyorum.Millet bastırcak ki yönetenler çözüm bulsun ;) -
zumsuk yemin ediyorumki bu konuyu şimdi ben açıcaktım ama 1 tarafım yemedi:D:Dwallaha diorum:D
-
:) bende baktım aan varmı diye seçim diye arattım bulamadım son konularda.Seçim ortamı yatışana kadar denmiş.
Resmi sonuçlar açıklanana kadar anladım baktım yatışana kadar.Ne zaman yatışacağı belli olmaz :)
Konuşmak için o kadar çok konu var ki.Deniz baykal istifa etmelimi, mehmet ağar neden barajı geçemedi, akp oylarını nasıl arttırdı vs. vs..Konuşmak lazım bunları
-
bencede bu konuları konuşmak gerek...izin gelmesi için beklicez napalım adminler böyle uygun görmüşler:)
-
Seçim yasakları ne kadar devam edecek?
- ettiği kadar devam edecek , zaman belli değil , açıldığı zaman üyeliklerde açılacak gibi duruyor şimdilik , o yüzden bu konuyu deşmeyin şuan için kapalı / yasak budur..