folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Secita 10Mg Hakkında

Secita 10Mg Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

arkadaslar dün psikoloğa giitim uzun zamandır sorunlarım la bogusuyordum.aşırı sorumluluk sahibi oldugumu söledi ve bunun bi hastalık oldugunu söyledi.secita yı verdi 1 ay kullan gel dedi.dün içtim bütün gün iyiydim sanırım bu işaç gercekten etkili daha önce kullanan arkadaslar varmı sorunları düzeldimi

Telegram @WVesselam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kimyasallar yerine sarı kantaron+yeşil çay+soya fasülyesi karışımını öneririm.Günde 5 kez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Aynı ilaç kullandım son haftalara doğru etkisini hissetmedim pek ama güzeldir. Onun yerine futbol oyna bana daha iyi geliyor. Tabi bide sınav stresi eklendi bu sene bakalım cinnet geçircez mi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asswipe
    asswipe's avatar
    Erkek

antidepresanlar placebodan başka bir şey değil.

işlev bakımından bir kaç çeşit antidepresan vardır. seratonini hedef alan görece yeni selektif serotonin gerialım inhibitörleri, yani SSRI'lar. norepinefrileri hedef alanlar. seratonin, norepinefrin, bu tarz hormonlar nöronlar arasındaki iletişimi kolaylaştırmakta sadece. ve buda insanlara mutluluk hissi vermekte (plasebo etkisi olarak). fakat sorun şurda. bazı antidepresanlar beyindeki seratonin miktarını artırmakta, bazıları azaltmakta, fakat ikiside depresyonu geçirmekte etkili olmakta. Dr. Kirsch'ün Prozac'ı Dinlemek, plasebo'yu duymak adında güzel bir makalesi var bu konuda. yapılan deneyler sonucu plasebodan farksız olduğu ortaya çıktı. bir çok antidepresanla yapıldı deneyler. depresyon psikolojik bir rahatsızlık olduğu için, plasebo etkisinin görülmesi daha muhtemel tabi. fakat burda sorun şurda, antidepresan olarak satılan ilaçların aslında bi işe yaramadığını, plasebodan farksız olduğunu bir hastaya(o ilaçtan yarar sağlan bir hastaya) söylemek gerektiğini düşünüyorum. boş yere okadar kimyasal almasına gerek yok.

newsweek dergisindede bir ara yazı çıkmıştı bu konuda. hatta ikilem olarak anlatmıştı bunu. sonuçta ilaç yarar sağlıyosa, plaseboda olsa bu açıklanmamalı diyordu. ama bende saçmalık. psikiyatriye güvenmenizi tavsiye etmem.

az
Toplam Hit: 7210 Toplam Mesaj: 4