folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Security@Facebookmail.Com Fake Mi Gerçek Mi ?

Security@Facebookmail.Com Fake Mi Gerçek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Merhaba,

Yukarıdaki adresten bir bilgilendirme maili aldım, bu adres gerçekmidir - fakemidir facebook bilgilendirmesi için? Mobil olduğum için linkleri inceleyemiyorum şu anda.. Bilginiz varmıdır bu konuda?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Önceden msn şifresini çalmak için şu yolu izlemiştim çokta başarılıydı kime yolladıysam yemişti;

windowsguvenlikekibi@windowslive.com diye bir mail almıştım şifresini çalmak istediğim kişiye bana geldi yaptım giriş yapman lazım yoksa robot diye kapatmaya başlamışlar filan diyordum, sonra söylediğim kişiye de bu mail adresinden mail atıyordum inanıyorlardı. İşte ekteki dosyayı indirin giriş sağlayın yoksa hesabınız robot olarak nitelendirilip kapatılacaktır filan diye. tabi giriş yapmaya çalıştıklarında şifre benim mail adresime post ediliyordu daha sonrada gerçekten hotmail in siteye yönleniyor tekrar giriş istiyordu. Gönderdiğim kişi bu girmedi filan diyordu yanlış yazmışsındır bi daha dene diyordum deniyorlardı giriyorlardı aaa evet girdi şimdi filan diyorlardı.

Özet: İNANMA

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

adres gerçek hacı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://myip.ms/info/whois/173.252.79.16/k/2542833913/website/facebookmail.com

gerçekmiş 

böyle bir domain var ama acaba gerçekten böyle bir mail var mı yada o adamların adına mail göndermişde olabilirler fakemail

SeRDaR tarafından 05/Kas/15 22:45 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Facebookmail.com domaini gerçektir. 

Atılan mail konusunda birsey diyemem

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sana şuraya buraya tıkla diyorsa nereye yönlendirdiğine dikkat etmen yeterli

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam gerçek olup olmaması önemli değil bi durum varsa facebook sadece mail göndermez giriş yaptığındada karşına çıkarır zaten giriş yaparken bi sıkıntı yaşamıyorsan sana bi bildirim neyin gelmemişse boşver

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Mail adresi gerçek bile olsa maili yollayan istediği adresten gelmiş gibi gösterebilir yalnız. Dikkatli olmanda fayda var.

The king is bleeding.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Önceden msn şifresini çalmak için şu yolu izlemiştim çokta başarılıydı kime yolladıysam yemişti;

windowsguvenlikekibi@windowslive.com diye bir mail almıştım şifresini çalmak istediğim kişiye bana geldi yaptım giriş yapman lazım yoksa robot diye kapatmaya başlamışlar filan diyordum, sonra söylediğim kişiye de bu mail adresinden mail atıyordum inanıyorlardı. İşte ekteki dosyayı indirin giriş sağlayın yoksa hesabınız robot olarak nitelendirilip kapatılacaktır filan diye. tabi giriş yapmaya çalıştıklarında şifre benim mail adresime post ediliyordu daha sonrada gerçekten hotmail in siteye yönleniyor tekrar giriş istiyordu. Gönderdiğim kişi bu girmedi filan diyordu yanlış yazmışsındır bi daha dene diyordum deniyorlardı giriyorlardı aaa evet girdi şimdi filan diyorlardı.

O zeka seviyesinde ki birisinin mail adresi senin eline geçse ne geçmese ne,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

O zeka seviyesinde ki birisinin mail adresi senin eline geçse ne geçmese ne,

Önceden :)) yani bi 10 sene evvel filandı :) 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 2729 Toplam Mesaj: 10
facebook security mail