Security@Facebookmail.Com Fake Mi Gerçek Mi ?
-
Merhaba,
Yukarıdaki adresten bir bilgilendirme maili aldım, bu adres gerçekmidir - fakemidir facebook bilgilendirmesi için? Mobil olduğum için linkleri inceleyemiyorum şu anda.. Bilginiz varmıdır bu konuda?
-
Önceden msn şifresini çalmak için şu yolu izlemiştim çokta başarılıydı kime yolladıysam yemişti;
windowsguvenlikekibi@windowslive.com diye bir mail almıştım şifresini çalmak istediğim kişiye bana geldi yaptım giriş yapman lazım yoksa robot diye kapatmaya başlamışlar filan diyordum, sonra söylediğim kişiye de bu mail adresinden mail atıyordum inanıyorlardı. İşte ekteki dosyayı indirin giriş sağlayın yoksa hesabınız robot olarak nitelendirilip kapatılacaktır filan diye. tabi giriş yapmaya çalıştıklarında şifre benim mail adresime post ediliyordu daha sonrada gerçekten hotmail in siteye yönleniyor tekrar giriş istiyordu. Gönderdiğim kişi bu girmedi filan diyordu yanlış yazmışsındır bi daha dene diyordum deniyorlardı giriyorlardı aaa evet girdi şimdi filan diyorlardı.
Özet: İNANMA
-
adres gerçek hacı
-
http://myip.ms/info/whois/173.252.79.16/k/2542833913/website/facebookmail.com
gerçekmiş
böyle bir domain var ama acaba gerçekten böyle bir mail var mı yada o adamların adına mail göndermişde olabilirler fakemail -
Facebookmail.com domaini gerçektir.
Atılan mail konusunda birsey diyemem
-
Sana şuraya buraya tıkla diyorsa nereye yönlendirdiğine dikkat etmen yeterli
-
hocam gerçek olup olmaması önemli değil bi durum varsa facebook sadece mail göndermez giriş yaptığındada karşına çıkarır zaten giriş yaparken bi sıkıntı yaşamıyorsan sana bi bildirim neyin gelmemişse boşver
-
Mail adresi gerçek bile olsa maili yollayan istediği adresten gelmiş gibi gösterebilir yalnız. Dikkatli olmanda fayda var.
-
sezginari bunu yazdı
Önceden msn şifresini çalmak için şu yolu izlemiştim çokta başarılıydı kime yolladıysam yemişti;
windowsguvenlikekibi@windowslive.com diye bir mail almıştım şifresini çalmak istediğim kişiye bana geldi yaptım giriş yapman lazım yoksa robot diye kapatmaya başlamışlar filan diyordum, sonra söylediğim kişiye de bu mail adresinden mail atıyordum inanıyorlardı. İşte ekteki dosyayı indirin giriş sağlayın yoksa hesabınız robot olarak nitelendirilip kapatılacaktır filan diye. tabi giriş yapmaya çalıştıklarında şifre benim mail adresime post ediliyordu daha sonrada gerçekten hotmail in siteye yönleniyor tekrar giriş istiyordu. Gönderdiğim kişi bu girmedi filan diyordu yanlış yazmışsındır bi daha dene diyordum deniyorlardı giriyorlardı aaa evet girdi şimdi filan diyorlardı.
O zeka seviyesinde ki birisinin mail adresi senin eline geçse ne geçmese ne,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdısezginari bunu yazdı
O zeka seviyesinde ki birisinin mail adresi senin eline geçse ne geçmese ne,
Önceden :)) yani bi 10 sene evvel filandı :)