Sedo Mu ? Adsense Mi ?
-
bir site icin en iyi reklam gelir kaynagi hangisi ?
veya bunun disinda onerebileceginiz var mi ?
-
Abi takip ettiğim kadarıyla en iyisi yine adsense. Gereksiz banlaması, bazı tıkları saymaması, türkçe içeriğe az vermesi olsa da diğerlerine göre daha iyi olduğunu söyleniyor.
-
adsense tabii ki 3 yıldır kullanıyorum,enfes.
-
sedonun mantıgı şu sanırım siteye direk girildiğinde ve iceriğe tıklandığında para verio.
Bunun olması içinde sitenin geçmisinde hit alan ne bileyim sevilen bişey olması gerekir.Yoksa direk site acıp sedoya verildiğinde birşey beklenilmemeliadsense de çok ii kazandırıyor ben kazandım zamanında 800 tl civarı ama güzel bi kelime bulup ona yönelmek lazım rekabetin cok oldugu ben hotel kelimesinde ve yabancı içerik olarak yaptım ve kazandım ama gidipte aşk sözler güzel sözlere adsense koyarsan kazandırmaz dusuncesindeyim.
her türlü adsense rekabetin oldugu her kelimede iyi para var.
-
Hocam tabiki adsense.
Adsense varken sedoya ihtiyaç yok.
Aslına bakarsan en iyisi farklı firma ve kişilerin reklamlarını banner veya portalda bloklar arasında yayınlamaktır.Ücreti düzenli olarak alırsın.Ama sitenin konusunda iyi bir yerde bulunması lazım =)
Kısaca adsense ten şaşma derim.
-
adsense
-
domain, içerik, alexa, pr, tr, seo ya göre reklam geliri değişir acarsan detayları bnde ona göre acıklama yaparım ama detayları burada yazmak istemiyorsan PM :}
-
adsense tabiki hocam tartışması bile yapılmaz