folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Seedbox Sahibi Olup Max 2 Günlüğüne Paylaşmak İsteyen?

Seedbox Sahibi Olup Max 2 Günlüğüne Paylaşmak İsteyen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Port açmam yasak olduğu için şu anda çoğu trackerda unconnectable durumundayım. Gerçi hepsinde leech ve seed yapabiliyorum ama en önemlilerinden biri bu işte sorun çıkardı. Ayrıca o sitede tüm kullanıcıların seedbox'ı olduğu için tutunmak çok zor. Üstelik yüksek bir hıza sahibim. Eğer 1 hafta içinde ratio düzelmezse hesap deaktive edilecek. Bu yüzden bir torrent upload ettim ama onu seed edebilmek için connectable olmak lazım. Onun için max pazar gecesine kadar sizden seedbox talep ediyorum. Karşılığında ne yapabilirim bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler

Yarın sabah konuya bakacağım.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

o zaman sana ratio master diyorum. :)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ne yaptıysam ne ettiysem torrent flux u çalıştıramıyorum

böyle kalıyor  :W  deli olcam urasmıom vps alana kadar torrent i es geçtim rapidlech yapıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öyle programlar artık çok kolay tespit ediliyor. Hele ki kullandığım sitede. Zaten connectable olamıyorum. Olsam belki çok küçük bir ihtimal kullanırdım ama sorun bağlanılabilirlik. Ayrıca ratio programı kullanıp banlanmaktansa ratio düşüklüğünden banlanırım daha iyi. Çünkü torrentin de felsefesine aykırı. Ayrıca o programları kullanmak ülkelerin banlanmasına kadar gidebiliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Panxer

http://filenetworks.blogspot.com/

http://filesharefreak.com/

Bu iki siteden döküman bak istersen. Onun ayarlarının mı ne yapılması lazım. Direkt dosyayı at, seed yapla olmuyor. Olmazsa başka sitelerden de seedbox ayarına bakar, haber veririm.

Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttt:

http://filesharefreak.com/2009/04/22/uploading-your-files-and-making-torrents-in-torrentflux/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Öyle programlar artık çok kolay tespit ediliyor. Hele ki kullandığım sitede. Zaten connectable olamıyorum. Olsam belki çok küçük bir ihtimal kullanırdım ama sorun bağlanılabilirlik. Ayrıca ratio programı kullanıp banlanmaktansa ratio düşüklüğünden banlanırım daha iyi. Çünkü torrentin de felsefesine aykırı. Ayrıca o programları kullanmak ülkelerin banlanmasına kadar gidebiliyor.

-----------------------------

bu script hakkında bilgin varmı :W

yoksa bende ya vps yada seedbox almak zorunda kalıcam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

valla xbox'a sürekli oyun indirmem gerekiyor oyunlar 7gb den baslıyor, benim  indirdiğim 7gb lık bi dosyayı indirdiğim kadar seed etmem için nerdeyse 1 hafta gecmesi lazım, elin oğlu 100-200 kblerle upload yaparken biz 25le ne kadar ratio kasabilirizki, dezavantajlar yakamızı bırakmıor vesselam, ayrıca uzun zamandır rm kullanırım i love torrents,demonoid gibi sitelerde, 200kb uploadın üstüne çıkmadım ve hiçte banlanmadım, hatta ilt den tesekkür maili bile aldım oran için asdasd haklısın felsefeye aykırı ama şartlar eşit değil, 1gb lık bi dosya olsa belki seed'i beklersin ama 7gb de ömrün cürür.

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 1031 Toplam Mesaj: 7