Seek And Destroy Genç Yetenek ;)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Her ne kadar rapçi biri olsamda rockçı gençlik dostlarımda var :D

http://www.youtube.com/watch?v=5lcfHotaWHc

Vidyoda seek and destroyu çalıyolar,bateride emre gitarda ömercan.İzleyin bakalm beyencenizmi :) 

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Seek and destory yazmışlar onu bi düzeltin hele :) hocam arkadaşlar alınmasın ama baterinin şarkıyla aşağıdan yukarıdan alakası yok gitar da bir çok yerde hata yapıyor..+ solosuz şarkıya solo demem yapamıyorsa şarkıyı çalmasın daha iyi derim.. Ama tabi deneye deneye olcak yinede uğraşmışlar etmişler ellerine sağlık..

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yaşlarına göre güzel çalmışlar her ne kadar gitarist bir kaç kez yanlış nota bassa,davulcu allaha emanet çalsada amatör müzisyenler için iyi bir deneyim olmuş.davulcunun gitaristle iyi iletişim kurması veya gitaristin metronomla çalışması şart.

ayrıca manyakii solo gitaristle ritm gitaristliğin arasında dağlar kadar fark vardır.kaldı ki cradle of filth gibi milyonlara hitap eden(benim nazarımda bir bka yaramayan) bir grup bile coverladığı şarkının solo kısmını çalamıyorken kalkıp bu platformda tanıdığın amatör bir grupdan(grupda diyemeyeiz bass yok vokal yok,belli ki eğlencesine kayıt etmişler)solo beklemekolmaz dimi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya ben zaten metal sevmiorm, arkadaş yay dedi vidyoyu ondan verdim linki ben bi yorum yapamam :D

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaşlarına göre güzel çalmışlar her ne kadar gitarist bir kaç kez yanlış nota bassa,davulcu allaha emanet çalsada amatör müzisyenler için iyi bir deneyim olmuş.davulcunun gitaristle iyi iletişim kurması veya gitaristin metronomla çalışması şart.
    -----------------------------

bi insanın her sözüne mi katılınır ya :) eyw..

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 884 Toplam Mesaj: 5