Sefaköyden Sabiha Gökçen'e Nasıl Gidebilirim?
-
Arkadaşlar.
Sefaköyden Sabiha Gökçen havalimanına nasıl giderim? Salı günü 19.40'ta uçağım kalkıyor. Taksimden havaş otobüsleri kalkıyormuş ama 15 lira ona vermek istemiyorum yüküm o kadar ağır değil. İETT yardımıyla nasıl giderim? Kadıköye gidip ordan falan mı geçmem gerekiyor?
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
sen baya bi erken kalk hacı nasıl gidersin bilmem ama çok uzun sürücek gitmen onu biliyorum.
-
metrobüsle zincirlikuyuya git. ordan sarıyer-levent yönü diye yazan yerden yukarı çık. 4. leventten geçen otobüs ya da minibüsler var. 4. leventte de E-3 hatlı otobüs var direk sabiha gökçene gider express hattır. bence bundan daha hızlı zor gidersin. (tahminen 2.5 saat sürer)
-
End_User bunu yazdı:
-----------------------------
metrobüsle zincirlikuyuya git. ordan sarıyer-levent yönü diye yazan yerden yukarı çık. 4. leventten geçen otobüs ya da minibüsler var. 4. leventte de E-3 hatlı otobüs var direk sabiha gökçene gider express hattır. bence bundan daha hızlı zor gidersin.
-----------------------------Tamam hocam ben bugün ya da yarın gitmeden önce bu dediğini deneyip göreyim. Uçak biletini riske sokmayalım. Teşekkür ediyorum
-
hocam otobüsle zincirli kuyuya ordan 4.levent metroya gidiceksin ordan otobüs war :)
-
Pawlow bunu yazdı:
hocam otobüsle zincirli kuyuya ordan 4.levent metroya gidiceksin ordan otobüs war :)
-----------------------------Tamam hocam ama havaş otobüsü değil de mi? İett otobüsü
-
kayseriyemi geliosun moruk ?
-
Silent_King bunu yazdı:
kayseriyemi geliosun moruk ?
-----------------------------evet ortak