Şeffaf Braketler
-
Beyler ön dişlerimde eğririk olduğundan ortodontik tedavi görmem gerekiyor ve diş teli takılması lazım.
Yaş 24 olduğundan malum demir falan takamıyor insan daha önce tel taktıran varsa estetik açıdan hangisini tavsiye ederler ice braket,porselen vs. birde tecrübeleri alayım
-
Sigara içiyorsan şeffaf olanı kullanma derim, diğer seçenekler senin bütçene ve zevkine kalmış.
-
Sigara kullanmıyorum yok mu daha önce tel taktıran ?
-
hep sinir olduğum birinin diş tellerini penseyle sökmek istemişimdir öylede bi fantezim var
-
bende taktıracağım hocam takan bir bayan arkaş vardı çok dikkatli bakınca anca çözdüm öyle diyiym sana hiç belli olmuyor resmen süper bir şey
birde içerden yapılan var aslında en güzeli o gibi -
hocam yeni çıkardım ben koy gitsin ne şeffafı dudaklarını kocaman açma valla bilmiyom benim doktor uzmanın tekiydi lavuk nasıl yaptı anlamıyordum bazı insanlar benimle konusurken 1 ay sonra bile aaa sen telmi taktırdın diyordu hiç belli olmuyordu yani bence takma böyle şeyleri şeffafmış yok arkadan takılıyormuş he doğru bak arkadan takılma şekli var o zaman sende öyle yap dişlerin arkadasından taktır istanbulda isen adresi veririm sana 4000 tl ancak :|
-
bensiz_aglama bunu yazdı
hocam yeni çıkardım ben koy gitsin ne şeffafı dudaklarını kocaman açma valla bilmiyom benim doktor uzmanın tekiydi lavuk nasıl yaptı anlamıyordum bazı insanlar benimle konusurken 1 ay sonra bile aaa sen telmi taktırdın diyordu hiç belli olmuyordu yani bence takma böyle şeyleri şeffafmış yok arkadan takılıyormuş he doğru bak arkadan takılma şekli var o zaman sende öyle yap dişlerin arkadasından taktır istanbulda isen adresi veririm sana 4000 tl ancak :|
hocam pm bekliyorum