Şehid Oldu Benim Oğlum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar, Samanyolu Tvde ''Ölümsüz Kahramanlar'' adlı bir program var. Mutlaka izleyeniniz vardır.
    Hak aşkına, Vatan aşkına gözünü kırpmadan Şehid olan askerlerimizin askerlik anılarını ve Şehid oldukları anları canlandırmaya çalışmışlar. Allah onlardan razı olsun Gayette güzel canlardırmalar yapıyorlar. Güzel mesajlar veriyorlar. Özellikle Şehid olan ölümsüz kahramanlarımızın aileleri çok güzel ve etkileyici mesajlar veriyorlar. Programda arada bir çalan bir müzik var. Doğrusu çok etkileyi.... Bugün internet üzerinden aradım ve buldum. Dinlerken kendi kendime dedim ki tahribattaki arkadaşlarla da payşayaşım. Bütün Şehidlerimizin ruhu şaad olsun...

Türkünün eşliğinde hazırlanan Videoya Burdan ulaşabilirisiniz.

Şehid oldu benim oğlum isimli Mp3'ü Burdan indirebilirsiniz.

Rar şifresi: Tahribat.com

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Denk geldikçe izliyorum bi ara bende şarkıyı aramıştım ama bulamamıştım. Teşekküürler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    gülümse anne eserinin enstrumanını eklerdim. müzik paylaşımı yasakmı bilmiyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ilk duyduğumda acayip aramıştım kısmet bu güneymiş

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

İnsan beşikte büyür

mezarda yatmak için

Ve.................

kahramanlar can verir

Vatanı yaşatmak için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    efrasyap bunu yazdı:
    -----------------------------

İnsan beşikte büyür

mezarda yatmak için

Ve.................

kahramanlar can verir

Vatanı yaşatmak için
    Eyvallah çok güzeldi.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yine son dakikaları yüreğimi sızlattı.:(

http://rapidshare.com/files/136345978/murat_ba__351_aran_gueluemse_anne.rar.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

yine son dakikaları yüreğimi sızlattı.:(

http://rapidshare.com/files/136345978/murat_ba__351_aran_gueluemse_anne.rar.html

Sende mi izledin mayrip, az önce bitti. Eski bölümdü ama yinede insan etkileniyor. Etkilenmemek elde mi.....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu enstrumanda acı. şafaksönmez ağlama:/

http://rapidshare.com/files/136347831/__351_afak_soenmez_a__287_lama.rar.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

bitane adam evine örgütten ayrılıp sözde doğru yolu bulmuş bi çocuğu evine alıyo sonra onu korumak için ölüyo sonra şehit olduğun zannediyo o adam benim .... şehit olmuştur

asıl şehitler vatan için gözünü kırpmadan verenlerdir işte bunlar ölümsüz kahramanlardır 

adam isteksiz askere gidiyo vuruluyo ne oldu şehit oldu bok şehit oldu.

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 3847 Toplam Mesaj: 10