folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Şehir Portalı Arıyorum Yada Alternatif Önerileriniz?

Şehir Portalı Arıyorum Yada Alternatif Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi şehir portalı kurucam. içerisinde firmaları kategorilere göre ayrılmış olarak gösterebileceğim. mesela fotoğrafçılar mesela pansiyonlar. adam pansiyonlara tıklayınca pansiyonların tamamını görücek. sorna pansiyona tıklayınca detaylı bilgilerini görücek.

ve emlak araç satımı vs olucak. eleman ilanı verilebilecke bişey işte birde. böle bişey için bildiğiniz bir script varmı? yada şunu kullan bu olur dediğiniz

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

yokmu önerebileceğiniz bi script arkadaşlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

elinde olup da satanlar var uygun fiyata. emek karşılığı hemde herşey düşünülmüş. onlar seni yormaz. tak çalıştır gibi kullanırsın :)

ama yok ben uğraşmak istiyorum biraz bilgim var birazda ben geliştireyim hemde yeni yeni şeyler öğreneyim dersen..

1 - durupal

2 - xoops  senin işini görür.

bi arkadaşımız demişti forumda. artık herşeye wordpress demekten sıkıldım diye :) worpdress i de es geçmemek gerek tabiki. ancak dışarıdan farklı görünsün istiyor ve hoşnut tutmak istiyorsan ziyaretçilerini bu dediklerime gözat.

php fusion a el atmadım hiç ama bazı yerlerde çok hoş siteleri gözüme çarpmıyor değil. bunlar başlangıç olabilir senin için.

drupal biraz kasabilir. önce xoopsla başla. sonra drupal yap. kendini kasmamış olursun hemde eğlenceli olur senin için.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

xoops u indirdim bi denim onu bakim. kod bilgim falan var. yeni eklentiler modüller falan yazabilirim de fazla vakti olan birisi değilim işte. kısa sürede bitirmek istiyorum işin açığı. o yüzden bu kadar aceleciyim.

Toplam Hit: 871 Toplam Mesaj: 4