folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehirler Arası Otobüslerdeki Koltuk Led Tv‘Leri Hangi Uzantıdaki Filmleri Açıyor?

Şehirler Arası Otobüslerdeki Koltuk Led Tv‘Leri Hangi Uzantıdaki Filmleri Açıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Bu gece 12 saatlik bir otobüs yolculuğuna çıkıyorum. 3 yıldır aynı firmayla gidip geliyorum. Adamlara artık küfrederek değiştirin şu filmleri müzikleri diyorum 3 yıldır aynı filmler müzikler, bir değişmediler.

USB'me atıp kendi filmlerimi izleyeceğim; ama daha önce attığımın kimini açtı kimini açmadı kiminin görüntü var ses yok.

Bu veletler hangi boyutta hangi uzantıda filmleri iyi oynatıyor?

Biraz acil arkadaşlar.

Teşekkür ederim.

Dipnot: Aynı konuyu bir başka kategoride de açtım. O kategoriyle ilgisi yokmuş konunun. Burada tekrar açıyorum. Moderatörlerden özür dilerim.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    SoloTurk bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar.

Bu gece 12 saatlik bir otobüs yolculuğuna çıkıyorum. 3 yıldır aynı firmayla gidip geliyorum. Adamlara artık küfrederek değiştirin şu filmleri müzikleri diyorum 3 yıldır aynı filmler müzikler, bir değişmediler.

USB'me atıp kendi filmlerimi izleyeceğim; ama daha önce attığımın kimini açtı kimini açmadı kiminin görüntü var ses yok.

Biraz acil arkadaşlar.

Teşekkür ederim.

Dipnot: Aynı konuyu bir başka kategoride de açtım. O kategoriyle ilgisi yokmuş konunun. Burada tekrar açıyorum. Moderatörlerden özür dilerim.

- MP4 olabilir

- mkv olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    SoloTurk bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar.

Biraz acil arkadaşlar.

Teşekkür ederim.

- MP4 olabilir

- mkv olabilir.

Hep .avi uzantılı filmler var bende. Açmaz mı onları hocam?

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Hacı Avi. oluyor da  donma yaşarsın, 3gp de calıstırıyor ama şöyle olabilir.

Videoları Pazera Free MP4 to AVI Converter isimli program ile dönüştür. Video codec olarak Xvid seçip convert edilince oynatıyor. Diğer tipleri oynatmıyor (DivX vb.)

öyle dene.

Garantı olsun  dersen 3gp yap  :D

Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 4