folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şehrin Ortasında Ekolojik Bir Yaşam Alanı: Organikanyon (Tebrikler Valla)

Şehrin Ortasında Ekolojik Bir Yaşam Alanı: Organikanyon (Tebrikler Valla)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Şehrin Ortasında Ekolojik Bir Yaşam Alanı:

Organikanyon

Açıldığı günden beri Kanyon misafirlerinin uğrak yeri haline gelen Organikanyon, sonbahar ve kış aylarında da ziyaretçilerine farklı ekolojik yaşam seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Organikanyon, alışverişin yanı sıra, ekolojik yaşam alternatiflerinin de deneyimlendiği ve bu yaşam tarzına dair detaylı bilgilerin edinilebildiği bir yer olarak hizmet veriyor. Her Cuma 10.00 – 20.00 saatleri arasında misafirlerine hizmet veren Organikanyon,sebze, meyve, reçel ve diğer organik yiyeceklerinin dışında; ahşap mutfak aletlerini ve markalarını da ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Organikanyon’daki tüm ürünler, organik sertifikalı, üretildiği bölgedeki sosyo-ekonomik koşullara olumlu katkı sağlayan ve hikâyesi olan ürünler arasından seçiliyor.

Türkiye’de organik sektöre dair her türlü yeniliğin sunulduğu Organikanyon, tüm yıl boyunca her Cuma Kanyon’da tüm organik sevenleri bekliyor.

Detaylı bilgi için; http://kanyon.com.tr/#/tr/bu_hafta-4/

Beğendim paylaşayım dedim :))

ciao

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Şimdi şöyle bir olay var;

1) Organik morganik hikaye, baştan sona kim denetleyecek ki bunları? Ha normalden daha kaliteli olabilir o ayrı.

2) Organik tohum var mı ki Türkiyede bu ürünler organik olsun? Geni bozuk tohuma organik tarım yapsan ne oluur yapmasan ne olur...

3) Yinede paylaştığın için sağol :)

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Düstügümüz Hallere Bak ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

organik kelimesi kadar kıl olduğum bi kelime yok.

öyle bi hale getirdilerki sanki herşeyin hormonlu, sahte vs vs olması normalmiş doğal sağlıklı olması olağanüstü bi durummuş gibi görünüyo

organik ne anasını siktiğim? organik olucak tabi, hormonlu kokusuzmu olucak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Orada ağırlığınca altın fiyatına satıyorlardır artık.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

çerçi manav bitkisel ürünleri satan sradan bi yer laa peehh bende sandım şölee yeşillik ekili bi yer

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ekelojik yaşam alanı sloganları ise çok yanlış ..  yaşam alanı diyince ben de ağaçlık (en azından 3 5 tane ağaç )

yeşillik suyu falan olan park tazı bir yer bekledim ama

bu bildiğin bizim köylülerin pazarda sattığı domatesin biberin alınıp manav haline gelmiş hali.. + kazıktır harbiden :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şehirde yaşayanlara acayip acıyorum lan. Allahın çakma organik manavına sevinir hale gelmişler :D

Biz tarlaya dalıyoz adam torba veriyo doldur yorbayı gönlünden ne koparsa diyo :D Harbi yazık lan size :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

İthal tohumlardan alınan mahsülden tohum elde edilemiyor. Biz önce babaannemlerinde kullandığı, her sene alınan üründen kese kağıdına aktarılan domates çekirdeklerinden çitil dedikleri fideyi üretiriz. Sonra o fideleri eker, domates vermesini bekleriz. Domates verene kadar da kimyasal gübre, ilaç vs. kullanmayız. Biber, patlıcan, patetes, soğan ve salatalık gibi sebzelerin hepsini bu şekilde kendimize yetecek kadar küçük bir alanda üretiyoruz. Meyve ağaçlarında ise aynı şeyi maalesef yapamıyoruz. Böcek ilacı ve mantar ilacı vuruyoruz ve sunni gübre kullanıyoruz. Değilse ağaçlar kuruyor, verim düşüyor ve çok büyük zarar edilebiliyor. Köy yerinde bile durum böyleyken üretim ve pazarlama maliyeti çok yükek olan organik ürünleri büyük şehirlerde almak istiyorsanız cüzdanınızın kabarık olması gerekiyor. Ayrıca köy yerinde bizim bile yediklerimizin %50'si organik değilken o stantta satılanların yarısı hatta yarısından fazlası da organik değildir.

kut tarafından 17/Eyl/12 17:31 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 9