folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Seikon S-FTA 1000 Uydu Alıcısı [YARDIM]!!!

Seikon S-FTA 1000 Uydu Alıcısı [YARDIM]!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Bu cihazı dün aldım ama uydu listesinde Turksat2a görünmüyor.Bi de bunun Yatay ve Dikey Tuner olarak iki çeşidi varmış.Nasıl ayırdedebiliriz bunu.Bu uydu alıcısı hakkında bilgisi olan var mı?

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Mürit kardeşim türksat2a ve 1c birleşik yayın yapıyorlar türksat 1c yeterli 12731 v [EDİT] 3333 sr istasyonunu gir ( türksat demo sayfası/ kanalı ) elle istasyon eklemeye gir ( manuel transponder gibi menüler olabilir ) burada menülerde şebeke arama ( network / bağlantılı istasyon arama ) yı açık enabled / on  yap aramayı başlat

kanal tablosu otomatik olarak inmeye başlar

yatay dikey tneri bilmiyorum ama eskiden LNBF ler yatay ve dikey oluyordu şimdi üniversal olarak hem yatay hem dikey polarizayonu alabiliyorlar onunla ilgili bir sorunun yoktur kesinlikle 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

aq nerden buldum ben böyle bi cihazı yahu.murid kardeşim dediğin gibi yaptım ama kanal listesi yaparken fazla kanal bulmuyor.bulduğu kanal sayısı 83 mü ne . onların zaten yarısı şifreli kanal oluyor.trt bile çekmiyor nasıl iş anlamadım gitti.

Sakın SEIKON MEIKON felan almayın şiddetle tavsiye etmiyorum.Ben yandım siz yanmayın sakın!!

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hmmm kradeş şimdi derin analiz yapmak lazım

1.sistemi (çanak ve lnb lerle birlikte ) yeni kurduysan ve çift çanak kullanıyorsan diseqc ayarlarının doğru olup olmadığını kontrol et diycem örneğin türksat çanağını disec1 knalından hotbird çanağını disec2 kanalından alman lazım... Ama söylediklerinden sadece alıcıyı yenilediğini çanakların zaten kurulu olduğunu anlıyorum

2.bu durumda alıcını yazılımında bir problem olabilir garantisi varsa servisi çağır derim.. Benimde başıma gelmişti ... Kanal arama yaparken kilitlendi kendi kendine hafızayı sıfırladı falan... Servise götürdüm yaptılar şimdi çalışıyor..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 6176 Toplam Mesaj: 4