Selam Egitime Destek Olmak İçin
-
eğitime katıkınız olması için sadece yapacagınız sey firmaların logalraını tıklamak her tıklama için bir adet bilgisayar o okula bagışlanıyor ve anında hangi okula bagış yapıldıgı gosterıyor . her hangi bi kısıtlama yok istediginiz kadar tıklayaılıyorsunuz.
-
blackdeath bunu yazdı:
eğitime katıkınız olması için sadece yapacagınız sey firmaların logalraını tıklamak her tıklama için bir adet bilgisayar o okula bagışlanıyor ve anında hangi okula bagış yapıldıgı gosterıyor . her hangi bi kısıtlama yok istediginiz kadar tıklayaılıyorsunuz.
iyide hoca nereye tıklıycaz ! -
deli_gaffur bunu yazdı:
blackdeath bunu yazdı:eğitime katıkınız olması için sadece yapacagınız sey firmaların logalraını tıklamak her tıklama için bir adet bilgisayar o okula bagışlanıyor ve anında hangi okula bagış yapıldıgı gosterıyor . her hangi bi kısıtlama yok istediginiz kadar tıklayaılıyorsunuz.
iyide hoca nereye tıklıycaz !
:D:D:D:D koptum ya.. -
-
saol aga hemen msn nickime yazıom.. bizimde bi katkımız olsun
-
bunu biliyorum tahribatta daha öncede verilmişti kim olduğunu hatırlamıyorum ama denyoile abanan bile olmuştu
-
steyi habire yenile yaptıımızda yeni bir reklam çıkıyo demekki paso yenileye bascas
-
yenıleme yapmana gerek yok sadce logolara tıla o kendılıgınden zaten yenılıyor her seferındee