Selçuk - Didim - Marmaris Arası Kamp Yerleri
-
selam, selçuk-efes tarafındaki tarihi yerleri gezeceğiz. Yarın yola çıkmayı planlıyoruz. Ardından milete gitmeyi sonra didime gitmeyi planlıyoruz.
selçuk-efes tarafında kamp yapacak yer var mı?
ardından didim tarafında nereyi önerirsiniz? seçuktan milete nasıl gideriz? dolmuş vs. var mı?
didim'den milasa gitmeyi düşünüyoruz. bu aralarda, didimden muğlaya kadar bildiğiniz güzel yerler ve kamp yapılacak yerler var mı?öncelikle kamp önemli, çadır kurup daha az harcama yapmak için istiyoruz. amacımız izmirden muğlaya ulaşırken eski tarihi kentleri vs. gezip görmek. Tabi didimde deniz kenarında da kalabiliriz.
-
Didim'de Tavşanburnu Tabiat Parkı var çadır kurup kamp yapabilirsiniz bir çok çadır kurulmuş vaziyette şuan günlük belirli bir ücreti var ne kadar bilemiyorum. Tuvalet, duş, çamaşır yıkama gibi imkanları var, deniz ve plaj hemen köşesinde.
-
benzer hali kaş-fethiye-marmaris-datça güzergahı için lazım banada :) nette çok yazmaz ama şurası çok güzeldir vs diyenler varsa yazsınlar bi zahmet :)
bide bayram tatili için pahalı olmayan herşey dahil bi otel önerisi olan varsa onuda alayım.. 1 hafta kala tatil planı yaptık heryer ya dolu ya da 2 katı fiyatında :) :) bi otelde çalışan arkadaş vardı onuda bulamadım tbt de. (opusdei değil, tatil kentlerinden birinde çalışan bi mürid idi.) -
Mugla - Milas'ta Silva Oliva ayin 22'sine kadar buradayim, beklerim.
Kolektif yaz kampi var, bi arkadasa bakip cikicaz dersiniz. ;)
Kimin nerede yattigi belli degil, bayagi kalabalik sorun etmezler..