Selectbox'ı Normal Menü'ye Çevirmek
-
Selamlar;
<tr> <td class="leftb">Kategori <select name="where"> <option value="0">----</option> <option value="5">Haberler</option> <option value="16"> »Sanat Haberleri</option> <option value="15">Şiirler</option> </option> <input type="submit" name="submit" value="Göster" /> Bunu yan yana sıralanmıs normal bir menüye nasıl dönüştürebilirim.
Menülerden herhangi birine tıkladığımda kategori id i alıp post edebiliyor olmalı.
-
selectbox u itemlerini yanyana gösteremezsin anca javascript ile otomatik optionları okuyup ul li ile çıktılatıp yanyana gösterirsin li lerin rel ine kategori id sini yazdırırsın sonrada li nin click eventde ajax ile post ettirirsin id yi
-
Teşekkürler;ben aslında aklınıza bile gelmeyecek kadar basit bir çözüm bekliyordum.
sonhaberler.php
ayfasında
selecetbox ve gönder tuşu var
aynı sayfa içinde gönder dediğin kategorinin son haberleri listeleniyor
ben bunu gönder tuşuyla değil de
selectboxu normal menü yapıp her menüye tıkladığımda son haberlerini süzmesini istiyorum
olay bu
-
<a href="?id=5"> Haberler</a> ?
-
Aslında bir fikir buldum.Çok teşekkürler.
Seolu linkler konusunda sorun yaşıyordum
HuwelAsK tarafından 18/Ağu/12 23:56 tarihinde düzenlenmiştir -
HuwelAsK bunu yazdı
Teşekkürler;ben aslında aklınıza bile gelmeyecek kadar basit bir çözüm bekliyordum.
sonhaberler.php
ayfasında
selecetbox ve gönder tuşu var
aynı sayfa içinde gönder dediğin kategorinin son haberleri listeleniyor
ben bunu gönder tuşuyla değil de
selectboxu normal menü yapıp her menüye tıkladığımda son haberlerini süzmesini istiyorum
olay bu
aklımıza gelmeyecekse nasıl bekleyebiliyorsun ? :) buton olayını iptal etmek istiyorsan selecboxun onchange eventiyle işlem yapabilirsin