Selorap Deneme Nasıl Olmuş Bi Bakın.
-
s.a hacılar şimdi benim bi arkadaş var bu rap işinde baya iyi herkes baya iyi diyor ama bi bakalım tahribat ne ddiyecek bu işe kesinlikle reklam amacıyla açmadım konuyu.
http://rapidshare.com/files/153243703/selo.rar.html
-
Fena degil, yani dinlerken itici gelmedi, ama daha iyi olabilir arakdasa muzik hayatinda basarilar diliyorum :)
-
diss çok komikk ve saçmaa ses yoqq bişi yoqq kürdo yüz basar bunlara :)
-
arkadaşı cezayla felan karıştırdın heralde böyle bir yorum ilk defa duyuyorum beyenmiyen görmemiştim
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşı cezayla felan karıştırdın heralde böyle bir yorum ilk defa duyuyorum beyenmiyen görmemiştim
-----------------------------
yaf hacı haklısın ama böle kıyaslama yapınca şekildeki gibi adeletsizlik oluo rap'i genelde sago ve cezadan dinlediğimiz için onun tadını beklioz öle olunca eleştiriler pek ılımlı olmuo eve gittiğimde indirip dinliycem o zaman parça ile ilgili yorum yaparım ama şimdilik kötü diyenlerede sert çıkışma :) -
Rap nasıl türküdür, anlamadım gitti aq :|
-
rap adına sözler kötü ama amatör biri için harbiden süper ;)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------RAP, müzik türü olmadığı için türkü olma olasılığı hiç yok =)
-
şahsi fıkrım sudur..
ilk demoları ise amator olmasına ragmen ritim tutarlıgı fena degıl ,tarzı hafıf yabancı rape nasıl dıyım 50 cent eminem vs.. tarzına ozenme gibi hissettim.. cunku 5 parçası var her 5 ide aynı tarz nerdeyse.. hepsınde basta aynı giriş ve bılındık yabancı kelımeler :) ( heeehhh... hıhhhıııııı... come on baby vs.. )
ayrıca dıkkat cekmek amaclı dıss yapmıs ama bence diss degılde normal lıyrıc yazsaydı daha ıyı olurdu bence... diss olur olmaz degıl ama butun parcaların dıss olması amatorluktur...
kötü değil ,ama cok ıyı olduguda soylenemez..
Not: beatler fena değil.. ve sarkılarda bıraz daha sosyal mesaj ve edebıyat katsa sadece kafıye yapmakla ugraşmasa daha ıyı olur bence
bu benım şahsi görüşümdür tabii..
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------rap turku degildir a.q :D rap kendini ifade bicimidir, rap ozgurluktur, rap falan fian dir iste, ama asla turku degildir. :D