folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şemdinli Olayları Açığa Çıktı.Nerde Derin Devletçiler



Şemdinli Olayları Açığa Çıktı.Nerde Derin Devletçiler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    şemdinli olayları açığa çıktı.başta il meclis uyeleri olmak üzere 5 kişi yakalndı.4 terörist de teslim oldu.


    yakalnan il meclis uyesinin şemdinli olalarını hakkariye taşımak istediği.orda işi ypaan pkklılarla iş birliiği içinde oldugu ogrenildi..


    evet NERDE ŞİMDİ DEVLET SUÇLUDUR DİYENLER.olaya  at gözlüğüyle bakanlar.ille de devlete vurmka isteyenler.


    devlet yaptı devlet yaptı diye papaganlık yapanlar

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ocak/2004
    Erkek

     selam


    önce sunu söliym o propaganda yapanlardan biri degilim ama sunu söliym diyelimki olaylar açiklanmadi ve kimse teslim olmadi sen inaniyomusunki bi devlet yetkilisi çikipta ey millet biz yaptik tamam bu sefer kapatamadikta üstünü biz yaptik diycek.Yok böle bisey her zaman için bi kilif bulunur ben devlet yapti demiyorum ama sunu iyi biliyorum bi zamanlar sirnakta ohal kalktiginda askerler ayaklanmisti bunun nedenide su ohal oldugu zaman askerlere icinde saglik güvenceside bulunan bir paket sunulur ve bu paketin gerçek anlamida ohaldeki askerler 3 maas alir.Türkiyede yasiyoruz her fikir bi soru isareti bunuda goz önunde bulundur bence...


    ..::GVN::..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2005
    Erkek
    Ben devletin  yapmadığını  zaten biliyodum.zaten  arkadaşın  dediği  gibi  yapanlar  devletten bağımsız  kurumlar  size  soruyorum şimdi   gidin Başbakana  sorun  Jitem diye  bir  kurum varmıdır  diyin.kabul etmez   çünkü   kendi jitem gibi  kurumlar devletin  adamı oalrak gösterilirse devleti katillikte  suçlarlar  olay  budur.artı  4 terorist  teslim olmus   allah bilir  o  tereristlerin  haberi  bile  yoktur  olaydan sonradan üslenmeleri  için  getirmişlerdir.yani  böle  olaylar  olmaya  devam edecektir  ama öenmli  olan GİZLİ  KALMASIDIR.İŞTE  BÖLE  ORTAYA  ÇIKINCA  NELER  OLUYOR  GÖRÜYORUZ.nokta.bitti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ocak/2004
    Erkek

    Arkadaslar olay devlet yapti devlet yapmadi degil.2 secenegide degerlendirelim


    1-Asker güvenlik gücleri yada devlet yapti:Sizce Türk askeri bukadar kolay ele verirmi kendini asker yapicak ve ogün kullandigi arac jandarmaya ait bagajda askeri kimlik var ve bagajdaki silahlar askeri malzeme bu olucak ismi?


    2-Pkk yada dier bölücü örgütler yapti:Peki böyle düsünürsekte sunlar cikiyo pkk neden pasaja saldirdi pkk bugüne kadar bi çok ev basip insanlari aldi istese yine yapardi neden yapmadi?


    Ayrica arkadaslar söyle biseyde var gözden kacan Yapanlari halk kistiriyor sora hirpaliyor biraz jandarma alip götürüyor.Daha sonra yetkililer araci kontrole geldiinde arac1 kontrol edenlere ates aciliyo gözleri korkutulmak isteniyor???Kim bunlari yapan arabada gizli açiga cikmamami gereken biseyler var belliki ve askeri kimlik çikiyo???


    ..::GVN::..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2005
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:



    şemdinli olayları açığa çıktı.başta il meclis uyeleri olmak üzere 5 kişi yakalndı.4 terörist de teslim oldu.


    yakalnan il meclis uyesinin şemdinli olalarını hakkariye taşımak istediği.orda işi ypaan pkklılarla iş birliiği içinde oldugu ogrenildi..


    evet NERDE ŞİMDİ DEVLET SUÇLUDUR DİYENLER.olaya  at gözlüğüyle bakanlar.ille de devlete vurmka isteyenler.


    devlet yaptı devlet yaptı diye papaganlık yapanlar






    Bu zaten bilinen bir şeydi ama bir sürü kişi konuyu iyice analiz etmeden yorumladı.


    Derin Devlet kesinlikle devletin bekaası için şarttır bu diğer ülkelerde olmayabilir ama biz diğer ülkelerden farklıyız.İstediğimiz kadar batılılaşmaya çalışalım değişmemiz imkansız.


    Gelelim şemdinli olayına;


    Bu iş kesinlikle JİTEM'in işi değildir.Geçenlerde gazetede de okudum analizleri.Hatırlayın Susurluktan önce Aktif olan POLİS ÖZEL HAREKATI Susurluktan sonra pasifize edildi.Aynı şeyi JİTEM için yapmak istediler Şemdinlide JİTEMİ ortadan kaldıracaklardı.Bu adam zaten itirafçı siz olsanı bi itirafçıyı ne yaparsınız bünyenize tekrar kabul edermisiniz ben etmem etsem bile onu kullanmak için ederim yani gözde çıkarırım işte burada da bu olmuş.Kesinlikle bu iş tahmin edildiği gibi derin devletle cartla curtla ilgisi yok.


    Dün akşam Siyaset Meydanını izledim de adamın biri diyor Biz bütün okullarda Kürtçe eğitim istiyoruz isteyemezsin kardeşim.Benim çevremde özellikle Laz, Arnavut ve Boşnak var size ayrımcılık yapılıyorda bunlara neden yapılmıyor.Hadi size istediğiniz olanakları sağladık ulan sıf siz mi yaşıyorsunuz bu ülkede bu sefer bu adamlarda haklı olarak hakkını arar Lazda Çerkezde Boşnakta Arnavutta sokaklara dökülür buda bölünmeye götürür ülkeyi.


    Diyeceğim o ki şimdiden sonra bu ülke değişmez.Siz çıkıp hakkınızı dağlarda arıyorsunuz bu adamlar ne yapsın Karadeniz doğudan çok mu farklı yolları suları yok adamların sizin gibi çıkıp dağda askermi öldürüyor.


    Tek söz bir forumda duymuştum SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN.....


    Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ocak/2004
    Erkek

    Harun AYIK ( ŞEMDİNLİ C. SAVCISI)
    Harun AYIK anlatımında; “Halk sakinleşirse dışarı çıkıp çalışabilir, tanıkları belki olay yerinde dahi dinleyebiliriz. İlk başta güvenliğin sağlanmasını bekliyoruz. Pasaj içinde ve araç üzerinde inceleme yaptık. Araç jandarmaya aittir. Bombalı patlamaya sebep oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma istihbarat görevlisidir ve görev amaçlı Şemdinli’ye gelmişlerdir.


    Cumhuriyet savcisinin ifadesi ortada burdanda bi soru soriym size Araç jandarmaya aittir yaz1yo orda peki jandarmaya aitse ve içinde yok edilmesi gereken dosyalar kimlik askeri silahlar varsa neden jandarma arabayi hemen yok etmiyor ordan?neden 4.güne kadar araba olay yerinde kaliyo


     


     


    ..::GVN::..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2005
    Erkek

    zumsuk  isim öenmli  değil  oluşum öenmli  ha jitem  ha jiterm sonucta  jandarma istihbarattır  demi  yani  bende  onu  demek istiyom bu  kurum  buun  yapsada  yapmasada  bu  olay  gizli  kalmalıydı.olmadı.


    artı  darbe  olcak diyosunuz  darbe  felan olmaz  nazikçe devlet  istifa  ettirlir  o  kadar  ab  oalyları  yüzünden darbe de  olmaz  artı  bu ülkede  adarbe  olması  ne kada r  çok isitiyorsunuz  ben bunu  anlamıyom olsunda  görün  ebeyinizin mını:))


    artı darbe olursa  20 yıl geriye  gideriz  ve  bir  20 yıl  daha  gerekişr  ahanda  böle  adsl  kullanmak için.bir  kerede  yıkmayın  yapıcı  oldun beaa.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxwhitecrowxx
    xxwhitecrowxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

     


    NOMEN EST OMEN
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxwhitecrowxx
    xxwhitecrowxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

     


    NOMEN EST OMEN
Toplam Hit: 2158 Toplam Mesaj: 9