Sen Giderken
-
Yağmurları da götür giderken. Bırak susuz kalsın toprağım. Çatlasın… Kavursun güneş yalnızlığımı. Umutlarım kurusun.
Geceyi de götür giderken. Girmesin gözüme uyku. Dinmesin acılarım bir gece de olsa. Girmesin o güzel yüzün rüyalarıma. Geceleri beni korkutmasın.
Bağırmadan gitme sakın bana. Bağır ki bendeki son hatıran olsun bu. Sesin… Beni bağıracak kadar umursadığını anlayayım ben. Mutlu olayım. Ağlayayım…
Sen giderken çarp bütün kapıları. Sana dönüş olmadığını anlayayım. Uğraşmayayım sonu gelmez çelikleri aşındırmaya. Zincirle beni kara yazgıya. Kaçamayayım.
Bir şarkı söyle gitmeden önce bana. Bir şarkı ki asla unutmayayım. Beni anlatsın bu şarkı. Temposuz, karmakarışık ve uyumsuz. Hüzünlü bir ezgi. Tıpkı ben gibi.
Son bir kere gülümse bana. Gözlerinin gülüşünü göreyim. Kör olmadan önceki son karelerim olsun bunlar. Ve sonra sen bilirsin. Oyabilirsin gözlerimi. Nasılsa anısı bende…
Bana son bir kere uzat ellerini. Yüreğimin atışını dinle. Güçlükle çarpan kalbimi duy. Ve yine de çekip gitmek istersen de… Sandalyeyi devir de git…
konpicyus
-
harikasın..
devamını istiyoruz.:)
-
çok beğendim Ellerine Sağlık ..