Sen Gittin Gideli...
-
Uzunca bir aradan sonra tekrar karaladım birşeyler. Umarım beğenirsiniz.
Sen gittin gideli üşümüyorum artık.. Titremiyor ellerim soğuktan. O kar o fırtına daha soğuk değil senin yokluğundan..
Sen gittin gideli ıslanmıyorum artık yağmurlarda. Oysa ne çok yakınırdım ıslanmaktan. Yağmurlar bile daha ıslak değil sana oln sırılsıklam aşkımdan..
Sen gittin gideli açmıyor çiçekler baharda. Biri bile gülümsemiyor bana. Ama yok, solmadı hala çiçeklerim, seninle geçirdiğimiz son bahardan kalan aklımda..
Sen gittin gideli bakamıyorm ben aynalara. Acı veriyor, bakamıyorum terkedişine şahit gözlerime. Kıskanıyorum, seni görürler diye..
Korkmuyorum artık ben, sen gittin gideli... Korkmuyorum o ıssız karanlık sokaklardan. Karanlıklar bile daha karanlık değil bana senin yokluğundan..
Sen gittin gideli ağlayamıyorum.. Kurudu göz pınarlarım. Akıtamıyorum toprağa.. Ya bir damla gözyaşımda seni bulursa..
Sen gittin gideli uyuyamıyorum.. Korkuyorum, gene seni görmekten rüyamda. Gerçi artık kabus diyorum ben buna ya.. Tatlı kabus..
Sen gittin gideli ikişer içiyorum kadehleri. Diğeri senin yokluğuna.. Bir ben yokken dokunmazdın, bir de sen yokken doldururdum gene ben..
Oynamıyorum.. Yokum artık hayatta. O gördüğün son karelerimdi. Bakmaya bile değer değildi. Sen gittin o da bitti. Ama son sahnede -mutlu son- yazılı değildi..
Konpicyus
-
"Oynamıyorum.. Yokum artık hayatta. O gördüğün son karelerimdi. Bakmaya bile değer değildi. Sen gittin o da bitti. Ama son sahnede -mutlu son- yazılı değildi.. "
İşte burada bitirdin olayı be hacım..
Yüreğine, ellerine sağlık..
Süperdi benim açımdan.. -
Bence de cok gzl olmuş.. eline saglık
-
hocam eline yüreğine gönlüne sağlık... tam beni anlatıyor yoksa ikimizdemi aynı duyguları yaşiyoruz yoksa bu aşk belası hep böyle aynı duygularımı yaşatıyor cözemedim...
okadar cok sevdimki kaldırımlarda yürüken taşların üstünde adı yazıyor eğilip öpsem insanlar bana deli der :(
-
yeni gördüm harbi güzel yazmışsın üstad