Sende Yaram Var...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

"Masal"ların içindeyse şayet sevdalar, doyasıya yaşanabiliyor o zaman, demiş birileri...

Bende Boşver’dim ve Masal’ların içinde yaşadım sevdalarımı... Yazdığım her satırda sevdam vardı, sana dairdi her kelimem. Ya sen vardın, ya da senden ötesi yoktu zaten. Acılar geçiyordu ama yaralar kanıyordu hep...

Gözümün ucuyla bakardım ya
    Hani kıyamazdım dokunmaya
    Öyle kırık dökük bir başıma
    Karar verdim bugün seni unutmaya
    Bilirsin kalandır terk eden aslında

Yazdıkça çıldırıyorum. Biliyorum ki dokunmasam kaleme unutacağım. Isırmasam o kalemin arkasını susacağım. Yorulmayacak dudaklarım, daha kolay olacak başkası. Sessizlik olmayacak, sensizlik olmayacak. Dahası olmayacak, ötesi, yarası, izi kalmayacak...

Yoksun ve işte tek gerçek bu...

Gidişimi isteyen de, ardımdan boş gözlerle bakarken dur demeyen de sendin. Kasırgalardan koruduğum sevdamın, meltemlerde yok olmasını seyretmek ne kadar acı. Oysa o narin gelincik ne fırtınalar atlatmıştı. Ne anılar, ne acılar yaşamıştı...

Ne anılar, ne acılar
    Bıraktım ardımda ne kırgın sabahlar
    Ne sevgiler, ne sevdalar
    Yaşarım gün doğdukça serde hayat var

Geride bıraktığın gözlerinin yeşili, nefesimi kesen sevdan yaşatıyor bedenimi. Bitmez dediğim aşkın kol değneklerim. Sonraları olmuyor biliyorum ama o umut can yoldaşım. Asla bırakmadı ellerimi...

Çok şey istemedim hayattan. Bir özür borcu vardı beklediğim. Olmazdı biliyorum, olmazı istedim… Tek beklediğim huzurdu, olmadı, bulamadım. Çok istedim olmadı...

Ne anılar, ne acılar
    İncitmem incinsem de sonsuz umutlar
    Ne kaygılar, ne kavgalar
    Unutmam affetsem de sen de yaram var

Şimdi gitmek zamanı. Ardıma bakmadan, sonunu düşünmeden. "Masal"ların içindeyse şayet sevdalar, doyasıya yaşanabiliyor o zaman demişti ya birileri... Bende Boşver’dim ve Masal ların içinde yaşıyorum sevdamı...

Hoşça kal...

İmza mı? O da ne demek?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genelde bu bölümde yazılanları beyenmeyen ben bu kez büyülendim

binlerce kelime arasından yazılı olanları yorumlayacak olanı seçemiyorum eyw. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    en azından bi kişi beğenmiş. benim için buda yeterli. düşüncen içinde çok teşekkür ederim.

İmza mı? O da ne demek?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    çok güzel olmuş hocam. eline, kalemine sağlık. eminim diğer şiirlerin de en az bunun kadar güzeldir. onları da eklersen çok memnun olurum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    gözlerim doldu ..

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    hocam, benim gibi gönlü yaralı birine okutulur mu bu :) ellerine emeğine sağlık.

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 1214 Toplam Mesaj: 6