Sendloop İle Para Kazanın
-
Sendloop yeni bir affilate modeli çıkarmış. Getirdiğiniz her müşteri için %30 komisyon ödeme yapıyor. Hemde net olarak. Ödemeyi paypal üzerinden gönderiyor. Normal affilateden farkı ise sizden gelen müşteri o sitede kaldığı sürece her yaptığı ödemeden %30 ödeme yapıyor.
Sendloop u bilmeyenler için: Bir eposta pazarlama şirketi ve sistemidir.
Site Linki: http://sendloop.com/
Affilate Programı Üyelik Linki: http://affiliates.sendloop.com/
-
şimdi ne işe yarıyor bu site.
-
hocam biraz detayli anlatabilirmisin ne işe yariyor nasil para kazaniliyor?
-
my4 bunu yazdı
şimdi ne işe yarıyor bu site.
E-mail ile pazarmalama yapıyor. Senin ürününü veya siteni tanıtmak için, satışını arttırbilmen için profesyonel email pazarlama işi işte.
-
şöle,
senin bir web siten ve üyelerin var diyelim bunların e posta adreslerini sendloopa bağlıyorsun kategorize edebiliyorsun yani.
Yaş aralıkları cartı curtu bir çok şeyi sağlıyor sana bu sistem.
Sonra bu üye email atabilmeniz için bir arayüz sunuyor. Bu ara yüz üzerinden tasarımınızı içine upload ediyorsunuz. Yazılarınızı yazıyorsunuz.
test mailleri oluyor onlara mail atıyorsunuz. İnbox a gidermi gitmezmi hesaplaması felan yapıyor.
Sonra mail atmak yada tanıtım yapmak istediğiniz grubu seçiyorsunuz posta diyorsunuz.
Zamanlama yapabiliyorsunuz. Kaç kişi maili açmış felan gösteriyor kırılımlı bi şeyler işte.
Bu tarz bir email marketing yazılımı diyim size.
Sizden istenense git müşteri bul. Deki al kardeşim benim referer bilgimle oraya git kendine hesap aç içeriye para yatır müşterilerine yada üyelerine mailin yap. Diyon adamda girer bunları yaparsa
sen yüzde 30 kazanıyon.
Bence çok çok çok iyi bir oran çünkü sağlam bir müşteri görürseniz. ki ben bir kaç tane biliyorum adamlar aylık 10 milyarlık felan ödeme yapıyorlar.
Sende her ödemelerinde yüzde 30 u alıyorsun işte sanırım öle bi şey.
-
SnipeTR bunu yazdı
şöle,
senin bir web siten ve üyelerin var diyelim bunların e posta adreslerini sendloopa bağlıyorsun kategorize edebiliyorsun yani.
Sonra bu üye email atabilmeniz için bir arayüz sunuyor. Bu ara yüz üzerinden tasarımınızı içine upload ediyorsunuz. Yazılarınızı yazıyorsunuz.
test mailleri oluyor onlara mail atıyorsunuz. İnbox a gidermi gitmezmi hesaplaması felan yapıyor.
Sonra mail atmak yada tanıtım yapmak istediğiniz grubu seçiyorsunuz posta diyorsunuz.
Zamanlama yapabiliyorsunuz. Kaç kişi maili açmış felan gösteriyor kırılımlı bi şeyler işte.
Sizden istenense git müşteri bul. Deki al kardeşim benim referer bilgimle oraya git kendine hesap aç içeriye para yatır müşterilerine yada üyelerine mailin yap. Diyon adamda girer bunları yaparsa
sen yüzde 30 kazanıyon.
Bence çok çok çok iyi bir oran çünkü sağlam bir müşteri görürseniz. ki ben bir kaç tane biliyorum adamlar aylık 10 milyarlık felan ödeme yapıyorlar.
benim Türk olarak aklıma hemen 2. bir hesap açıp referrer gösterip en azından ödediğim paranın %30'unu affilate ile alıp kendi kendime %30 indirim yapmak gibi bir fikir geldi.
-
VBDream bunu yazdıSnipeTR bunu yazdı
şöle,
sen yüzde 30 kazanıyon.
benim Türk olarak aklıma hemen 2. bir hesap açıp referrer gösterip en azından ödediğim paranın %30'unu affilate ile alıp kendi kendime %30 indirim yapmak gibi bir fikir geldi.
aynen hocam :D . benimde o aklıma geldi :D.