Şener Şen Bütün Filmlerini Arıyorum Boxset
-
arkadaşlar kac gündür şener şenin filmlerini arıyorum boxset olarak fakat bulamadım bulduklarım ise linkleri ölü bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş olabilirmi acaba
hotfile birinci tercihim olmazsa rapid ilginize teşekkürler
konu silinebilir sanıırm silininceye kadar belki biri yardımcı olabilir
-
-
tam hatırlamıyorum ama bitturk ya da torrentturkte torrenti vardı. üyeliğin varsa bakabilirsin..
-
keokihamni bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.tahribat.com/Forum-Sener-Sen-Filmleri-41-Film-Burada-117848/1/%C5%9Fener
eyvallah haci teşekkürler cok süper oldu yardımın için sagolsayn admin konu silinebilirmi
kalaba yapmasın
anlayış için teşekkürler tekrar
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------tam hatırlamıyorum ama bitturk ya da torrentturkte torrenti vardı. üyeliğin varsa bakabilirsin..
-----------------------------torrentte cok yavaş seed etmiyorlar 5 günde 6 gb indirdim yazık
-
rapid yokmu ya :|
-
Realist bunu yazdı:
rapid yokmu ya :|
-----------------------------34 filmini 2 gün içerisinde temin edip kargo ile evinize kadar yollayabilirim.
kargo dahil 20 TL
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------tam hatırlamıyorum ama bitturk ya da torrentturkte torrenti vardı. üyeliğin varsa bakabilirsin..
-----------------------------torrentte cok yavaş seed etmiyorlar 5 günde 6 gb indirdim yazık
-----------------------------şimdi torrenturkte baktımda 25 seed eden 46 indiren var. ben pek anlamam ama 25 seedle hızlı indirmezmi ?
-
türktorrentte var
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------türktorrentte var
-----------------------------SEED AZ MÜDÜR 6 gb ordan indirdim zaten