Seneye 23 Nisan İçin Süper Planım!!
-
Aq geçen sene bzm arkadaş başvurdu biyere böle daş gibi süt bi yavru yolladılar 23 nisanda bu sene bende başvurcam nereye başvuruluyosa :D evde fazla yatakta yok artık neler olur bilemem kaç gündür fantazi oldu bende :D
-
aynı şeyi bizim arkadaşta yaptı.yunanistandan hatunun teki gelmiş.ama sonları kötü olmuştu babası yatakta yakalamıştı ikisini :D
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------
aynı şeyi bizim arkadaşta yaptı.yunanistandan hatunun teki gelmiş.ama sonları kötü olmuştu babası yatakta yakalamıştı ikisini :D
babasının gözündeki değeri 129301920491209301293 kat artmıştır heralde :D helal olsun koçuma. -
yapmak lazım abi :D
bulursan burda yayınlada bizde faydanalanak
@ qaMbLer...
-
lan bence tehlikeye girme..ya böyle kıllı bi yaratık erkek gelirse ? vallahi o sana tiçawüz eder :| aman allahım :d kardes beni dinle salla o planı :D
-
bnde istiom bi tane bnm odada bi yatak bos hazir:) ama erkek cikarsa valla camdan atarim
-
erkek merkek anlamam ben siker gecerim polemiğe girmem
-
bide bakıyon zenci gavatın teki çıkıp glio aq (:
-
gelen konuğu biz seçebiliyozmu yada beenmezsek 15 gün içinde deiştirebiliyozmu :D
-
yolbulucu bunu yazdı:
erkek merkek anlamam ben siker gecerim polemiğe girmem
-----------------------------zuhahaha :D
bende ıstıom amq soyle bı daha rus gelse allah :D babam benıde ytakata yakalsa :D kızla beraber benı rusya postalasa offf amma manyak olur XD
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 10