folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Seneye YGS Ve LYS Girecekler İçin Kitaplar(Kargo Sizden)

Seneye YGS Ve LYS Girecekler İçin Kitaplar(Kargo Sizden)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Kargo sizden olmak şartıyla(eğer kargo parası ödeyemem diyen olursa ben öderim onun için) elimde benim 3 4 seneden beri sakladığım 1 koli kitap var.Baktım şimdide şöyle herkese 2 şer 3 er kitaptan 10 15 kişiye gönderebilsem kardır(2,3 kitap için mi kargo parası vercem demeyin).Yorucu olcak benim için ama hayrımız dokunsun ihtiyacı olanlara.

İsteyenler yazsın kargoya pazartesiden itibaren vermeye başlarım.Çünkü 3 4 günlüğüne İzmire gidicem :D

Almak isteyenler PM'den haberleşelim.

Kitaplar hakkında ;

Her yayından kitap var galiba(hepsini kullanmadım gıcır gıcır olanlar var :D )

Denemelerin olduğu setler var,Çıkmış sorular kitapları var,Dergi seti var,Soru bankaları , Anlatımlı kitaplar var da var kısaca :)

(Set olanları tek olarak gönderirim başka kitap gönderemem yanında çünkü ne kadar çok kişi o kadar iyi :)

Ha bu arada asıl önemli noktayı söylemedim sadece Fen ve Matematik kitapları var ona göre :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

konu anlatımlılardan ne var hocam?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende de var atıl durumda duran kitaplar

aynı şekilde gönderebiririm. caps atarım bi ara.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

İhtiyacı olanlar hadi canlanın :p

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bende yeni odamı topladım, 8-10 tane kitap var bende de öss için.. 5 sene önce girdiydim ben üni ye , o zamanın kitapları, çoğu boştur diye düşünüyorum içine bakmadım hiç. varsa işime yarar diyen vereyim onları. ankaradan isteyen olursa direk bulup teslim ederiz daha kolay olur

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    tm'ye geçtim 11.sınıf tm kitabı olan var mı acaba temizinden :)

Koca hestiy aya bedenem ?
Toplam Hit: 942 Toplam Mesaj: 6