Seneye YGS Ve LYS Girecekler İçin Kitaplar(Kargo Sizden)
-
Kargo sizden olmak şartıyla(eğer kargo parası ödeyemem diyen olursa ben öderim onun için) elimde benim 3 4 seneden beri sakladığım 1 koli kitap var.Baktım şimdide şöyle herkese 2 şer 3 er kitaptan 10 15 kişiye gönderebilsem kardır(2,3 kitap için mi kargo parası vercem demeyin).Yorucu olcak benim için ama hayrımız dokunsun ihtiyacı olanlara.
İsteyenler yazsın kargoya pazartesiden itibaren vermeye başlarım.Çünkü 3 4 günlüğüne İzmire gidicem :D
Almak isteyenler PM'den haberleşelim.
Kitaplar hakkında ;
Her yayından kitap var galiba(hepsini kullanmadım gıcır gıcır olanlar var :D )
Denemelerin olduğu setler var,Çıkmış sorular kitapları var,Dergi seti var,Soru bankaları , Anlatımlı kitaplar var da var kısaca :)
(Set olanları tek olarak gönderirim başka kitap gönderemem yanında çünkü ne kadar çok kişi o kadar iyi :)
Ha bu arada asıl önemli noktayı söylemedim sadece Fen ve Matematik kitapları var ona göre :D
-
konu anlatımlılardan ne var hocam?
-
bende de var atıl durumda duran kitaplar
aynı şekilde gönderebiririm. caps atarım bi ara.
-
İhtiyacı olanlar hadi canlanın :p
-
bende yeni odamı topladım, 8-10 tane kitap var bende de öss için.. 5 sene önce girdiydim ben üni ye , o zamanın kitapları, çoğu boştur diye düşünüyorum içine bakmadım hiç. varsa işime yarar diyen vereyim onları. ankaradan isteyen olursa direk bulup teslim ederiz daha kolay olur
-
tm'ye geçtim 11.sınıf tm kitabı olan var mı acaba temizinden :)