Seni Haykırabilmek..
-
Arşivimden çıkan ve 2 yıl önce yazdığım ufak bir kaç satır. Daha o yaşlarda bile bu kadar dengesiz şeyleri neden yazıyormuşum merak ediyorum :D
Bir bahar akşamı yol kenarı biten papatyalara sordum seni..
Hayır.. Yanlış yaptım. Bilemediler ismini.. Yazık.. Gecelere yazık.. Seni anlatmakla kurumuşken kalemimin mürekkebi, çöldeki serap gibiymiş. Rüzgar esti, bitti gitti...
Dediler bana ya o bilir mi seni? Ben beni bilemedikten sonra bilse ne değişir ki?.. Gökteki yıldızlar bilirler mi birbirlerini. Ben de o yıldızlardanım seni bildim bileli...
Bu kadar dert niye?!.. Kır kalemi, çek tetiği, geçmişe göm herşeyi.. Kalanlar tabut olsun eskiye. Yazdılarım kefeni.. Ört gözlerini unut gitsin maziyi...
Yeterli mi peki, pes etmek mi? Asla.. Gel zincirle kalbimi acıların içinde çürütsün bedenimi.. Oluk oluk aksın kanım, esas böyleyken haykırabilmeli seni...
-
hmmm:D hö... tabii evet bir nevi öyle tabii:D ama normal şartlar altında güzel bi yazı hele de o yaşta.:D Aşık mısın nesin?
-
emin değilim :D oksden sonra oldu bütün bunlar ama :D ruhi çöküntü yaşadım :|
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
emin değilim :D oksden sonra oldu bütün bunlar ama :D ruhi çöküntü yaşadım :|
-----------------------------Şizofrensin olm sen :|
-
Gercekten cok guzel
-
dai fit başka bir yerde yaz aşk konusuna ayık giremiyorum zaten
şu anda her zamankinden daha iyi kafam
iyi gitmiyo hacım ara diyo şeytan ara konuş damarların bunu istiyo kalbin pnu istiyo sende istiyosun ara...
arattırma bana hacı..
-
lan konpi senden beklenmeyen performans :|