Seni Seviyorum Diyemedim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Nikimiz demirden olabilir ama kalbimiz değil.TorNaVida sunar.

İlkokul bitmiş  evimizin karsındaki liseye yeni kayıt olmustum.Okula gidip sınıfımı öğrendim sınıfım 9/j idi.İçeri girdim en arkadaki boş sıraya oturdum.İlk okuldan  kalan bi alışkanlık olsa gerek en sonra boştu.Daha sonra öğretmenimiz geldi ve sınıftaki arkadaslarla tanısıyoduk o sırada kapı çaldı ve içeri sarı saçlı yeşil gözlü  bembeyaz suratı ile dünya tatlısı bi kız geldi ve kısık sesle   girebilirmiyim dedi.Öğretmenimiz gel dedi ve beni göstererek arkadasının yanına otur dedi...Hayatım bundan sonra cok değişti.Bu yasadıklarım ömrümün sonuna kadar unutamicagım bi  anı olarak kalacaktı yaşadıklarım ise;
    Kızın adı Eceydi.Tanıstık.Aramızdan su sızmicak kadar güzel bi arkadaslıgımız oldu.Ama ona bi türlü seni seviyorum diyemedim, korkuyodum ya o beni kardesi olarak görüyosa?ya benim ona baktıgım gözle bakmıyosa?Yarı yıl bitmiş  2.Dönem başlamıs  gene ona karsı hislerimi bi türlü söylüyemiyordum.Zaman hızlı ve onun yanında tatlı geciyodu gözümü açtıgımda son senemize gelmiştik ve ben ona hala seni seviyorum diyememiştim.Okulun son günü balo vardı onunla beraber gidecektik içim içime sıgmıyodu.Orda kesin karar verdim baloda onunla dans ederken kulagına onu cok sevdigimi fısıldicaktım sabah kadar uyuyamadım.Sabah olmustu kahvaltımı yapıp koşarak berbere gittim ve tras oldum üstümü giyindim ona karsı cok güzel görünmeliydim.Bu gün ona dicektim onu cok sevdigimi söylicektim.Ve beklenen an gelmişti baloya gittim onu bekliyodum içeri uzun etekli bi kız girdi herkesin gözü ondaydı içeri gelen eceydi bir peri kadar güzel olmustu.Geldi yanıma çok güzel oldugunu söyledim oda bana aynı seyleri tekrar etti sanki tüm kelimeler bitmişti.Birbirimizin gözüne bakıp bekliyoduk.Ona sevdigimi söylicektim simdi çok heycanlıydım dans muzigi kısık bi sesle çalmaya basladı.Onu dansa kaldırdım ayaklarım titriyodu ve sürekli onun ayaklarına basıyodum.Bana neden bu kadar heyecanlısın dedi.Bilmiyordu biraz sonra ona seni seviyorum dicektim.Bu yüzden heycanlıydım.Tüm cesaretimi toplayın kulagına dogru yanastım seni seviyorum dicektim.Ama gene basaramadım ona seni seviyorum diyemedim.Korktum.Gene aynı düşüncelere kapıldım ya benim ona baktıgım gözle bana bakmıyosa.Ya beni kardesi gibi görüyosa.İçimde buruk bir veda ile balodan ayrıldım.Arkamdan geldi beni eve bırakırmısın dedi.Tabi dedim.Evleri okulun karsındaydı yürüyorduk son günümüz bugün dedi.Söylicegin bişey yokmu dedi?Bu sefer sanki elime bi fıtsat gecti ona seni seviyorum dicektim bunu haykırmak istiyorum dicektim.Evlerinin önüne geldik seni seviyorum dicektim ama yine diyemedim.Korktum.Yanagıma bir öpücük kondurup güle güle dedi ve ayrıldı.Ağlaya ağlaya eve gittim  uzun bir süre ve dışarı çıkmadım.Aradan uzun yıllar gecti evlendigini duydum bir kez daha yıkılmıştım.Aynı gün öldügü haberini aldım.Aynı gün içinde iki kez yıkılmıştım.Bu acıya nasıl dayanırım.Neden bunlar benim basıma geliyo diye haykırdım.Annesinin evine dogru kostum ailesi yastaydı baş sağlıgı diledim içeri girdim.Onun odasının yolunu tuttum.Odasından içeri girdigimde cocuklarının resimleri ve lise yıllarındaki resimlerini gördüm birkez daha aglamaya basladım.Orda günlüğünü buldum.Açıp okudum.Okudum ve okuduklarıma inanamadım Okana bi türlü sevdigimi söyleyemedim.Onun yanında olupta ona bunları söylüyemedim.Korktum.Ya beni kardesi olarak görüyosa.Ya benim ona baktıgım gözle bana bakmıyosa?...Bunları gördükten sonra beynimden vurulmusa döndüm ve enden kosarak cıktım.Kendime geldigimde ise bir uçurum kenarında idim  bende seni çok seviyorum bunları sana bu kez söylicem diye bagırıp kendimi uçurumdan aşağı bıraktım.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    taam ii güzel hoş bi dokunaklı bi öykü de. madem uçurumdan bıraktın nası yazıyon bu öyküyü? uçuruma kendini bırakan adam sen değilsen o şahsiyet uçurumdan düşerken mi yazdı bunu? tek ihtimal var o da amcam uçurumdan atlamadan önce kağıdı yazmış üstüne taş koymuş öle atlamış.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacı hikaye amk :) kafadan atmasyon yani adamın mutlu sona ulaşması lazımda oda ölümle oldu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    pek mutlu gibi olmamış hocam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------
    pek mutlu gibi olmamış hocam
    Hocam adam ölüp manitasının yanına gitti :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

TorNaVida bunu yazdı:
    hacı hikaye amk :) kafadan atmasyon yani adamın mutlu sona ulaşması lazımda oda ölümle oldu :)
    hehehhe ayy vida illa öldürdünüz yane

ReaL_KurD gıbı bende mantık arayanlardanım

:D

mimi " yim ben ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

ulan 2 ilk satırını okudum alsana hikayenin orjinali.. Ulan Burda çalma bari kendin yaz çiz ama hiç olmassa benzemsin buna..

---

10.SINIF

Ingilizce dersinde yanimda bir kiz oturuyordu onun için « benim en iyi

arkadasim » diyordum.. Ama ben onun ipek gibi saçlarina bakip onun benim olmasini istiyordum.. Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum.. Dersten sonra kalkti ve geçen gün sinifta olmadigi için o günün notlarini istedi ona notlari verirken bana tesekkür etti ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum…

11.SINIF

Telefonum çaldi, arayan oydu ve agliyordu, bana sevgilisinin nasil kalbini kirdigini anlatti, beni evine çagirdi, yalniz kalmak istemedigini söyledi. Bende tabiki gittim. Koldtuga onun yanina oturdum, güzel gözlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diledim. 2 saat sonra Drew Barrymore, bir filmi basladi ve onu izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana hersey için tesekkür etti ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum…

SON SINIF

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanima geldi ve « çiktigim çocuk hasta ve partiye gelemeyecek » dedi. Benim de çiktigim biri yoktu ve 7. sinifta birbirimize söz vermistik eger çiktigimiz biri olmassa partilere birlikte gidecektik « en iyi arkadas » olarak. Ve partiye beraber gittik, o aksam çok güzeldi, her sey yolunda gitti Partiden sonra onu evine kadar biraktim, kapinin önunde ona baktim o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek bakti. Onun benim olmasini istiyordum.. Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum.. Bana hayatinin en güzel zamanini geçirdigini söyledi ve yanagindan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum…

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çatti..

Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çikarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasini istiyordum.. Ama bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum.. herkes evine gitmeden önce yanima geldi ve aglayarak bana sarildi sonra basini omzuma koydu ve “Sen benim en iyi arkadasimsin, tessekürler” deyip yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum…

Aradan yillar geçti…

Bir kilisedeyim ve o kizin nikahini izliyorum… evet artik evleniyordu, onun “Evet, Kabul ediyorum” demesini, yeni hayatina girmesini izledim, baska bi adamla evli olarak. Onun benim olmasini istiyordum.. Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum.. Yeni hayatina girmeden once yanima geldi ve “nikahima geldin, tesekkürler” deyip, yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum…

Yillar çok çabuk geçti…

Su an benim bir zamanlar en iyi arkadasim olan kizin tabutuna bakiyorum. Esyalari toplanirken lise yillarinda yazdigi günlügü ortaya çikti… Hemen günlügünü aldim ve günlükte okudugum satirlar söyleydi : “Onun gözlerine bakarak onun benim olmasini diledim… Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum onu çok seviyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum… keske bana bir kez sevdigini söyleseydi…”

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Hacı fikri baska yerden almış olabilrim ama duygularım bana aittir  :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yk böyle bişey ya anasını satıym nasıl olur söylesene ya ben bekledim söyledim kardeşi olarak görüyor şimdi beni noldu öldükmü söyleyince ala ala ya

Daha henüz 18 yaşındaydı,ama hayatının sonundaydı. Tedavisi mümkün olmayan kanser hastalığına yakalanmıştı.
    Kahır içinde kendini eve kapatmıştı. Sokağa bile çıkmıyordu. Annesi,birde kendisi. Bunlardan ibaretti hayat onun için.
    Bir gün çok sıkıldı. Sokaklara attı kendini.. Bir yığın vitrinin önünden geçti. CD satan bir dükkanı geçerken aniden durdu, geriye dönüp kapıdan içeri bakarak hayal meyal gördüğü tezgahtar kıza bir kez daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı. Gözleri ve yüreği takılı kalmıştı. Bir süre düşündükten sonra CD dükkanına girdi. Kız gülümseyerek koştu ona doğru "Size nasıl yardımcı olabilirim" diye... Öyle bir gülümseyişti ki genç şaşırdı, geveledi, bocaladı sonra "Evet" diyebildi.. Rasgele bir plağı işaret ederek "Evet,bu CD yi almak istiyorum" dedi. Genç kız plağı aldı, içeri gitti.
    Az sonra paketlemiş bir şekilde geri geldi. Genç paketi aldı evine geldi ve hiç açmadan paketi dolabına attı...

Ertesi sabah yine aynı dükkana gitti. Yine bir CD sardırdı kıza, yine eve gelip açmadan paketi dolaba attı. Günler hep sardırılıp açılmayan CD alımları ile geçti gitti. Bir türlü genç kıza açılmaya cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda... Annesi "Git konuş oğlum, ne var bunda" dedi.Ertesi sabah cesaretini toplayıp aynı dükkana gitti, ve yine bir plak seçti. Kız plağı sarmak üzere arka kısma gidince genç "sizinle TANIŞABİLİRMİYİZ ?" diye yazarak altında telefonunu ekleyip gizlice kasanın üstüne koydu.Sonra genç kızdan plağı alarak kaçarcasına uzaklaştı dükkandan.
    İki gün sonra evin telefonu çaldı. Anne açtı telefonu. CD dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan. Delikanlıyı istedi. Gizlenen notu daha yeni bulmuş, ve görür görmez aramıştı. Ama delikanlının annesi ağlıyordu... "Duymadınız mı ? " dedi, "Dün kaybettik oğlumu" Cenazeden birkaç gün sonra anne oğlunun odasındaki eşyaları düzenlerken gözüne dolabındaki paketler ilişti. Paketleri aldı oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı. İçinde bir CD ve birde not vardı. "Merhaba,sizi öyle hoş buldum ki, bir gün sizinle bir yerlere gidelimmi ? Ezgi !... Bir başka paketi açtı. Yine başka bir not vardı.neden bana cevap vermediniz ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    la dişim ağırıyo , zaten uykusuzum , aşk acısı çekiyorum , bunları gördüm daha beter oldum amk :S:(

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
Toplam Hit: 1467 Toplam Mesaj: 10