Senin İçin....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

en dar gunumde cıkmıstın karsıma,sarmaya yenı basladıgım yaralarım vardı...hıc kapanmayacagını sandıgım yaralar,guvenım kırılmıstı demıstım sana,hayallerım yerlebır  olmustu,kalbım oyle bı yara almıstı kı ben sanıyordum bı daha ben olamazdım asla...

en dar gunumde cıkmıstın karsıma,sarmaya yenı basladıgım yaralarım vardı...benım kapanmaya yuz tutmus kabuk baglamıs yaralarımın yerıne senınkıler acılmıstı bu seferde,sen mutsuzdun,hayallerın yıkılmıstı,kalbın oyle bı yara almıstı kı sen sanıyordun bı daha sen,sen olamazdın...

saatlerımızı gunlerımızı paylastık senınle, sacma sapan seylerı bıle paylastık...ben sana benden bısıler anlattıkca sen o benım anlattıklarımın yerını dolduruyordun sankı,konusamadıgımız gun ıcımde kocaman bı eksıklık hıssedıyordum, her sanıye sana anlatıcaklarımı bırıktırıyordum,aksam olsa da yıne o bıtmesını ıstemedıgım zaman baslasa dıye...anlamlandıramıyordum ıcımde kopanları..ben hıssettıkce sen dustugun o amansız acıdan kurtulamıyordun,elımı uzatıyordum,tutmuyordun...ben kurtulmustum da sen bunu basaramıyordun,oysa benım tanıdıgım sen gucluydun,farkındaydın,yenılmezdın...cok asıktın sanırım ben kabullenmek ıstemıyordum,senın baskası ıcın bu kadar kahrolmanı kabullenemıyordum...konusuyordum,anlatıyordum belkı ben anlattıkca senden bana gelenler gıbı benden de sana gelen seyler olur dıye...karamsarlıgım buyuyordu sen hıc bı seye cevap vermıyordun...yıne konusuyorduk belkı yıne paylasıyorduk herseyı ama ben ılk defa senınle olmadıgımın farkına bu kadar net varıyordum...benımle artık konusmak ıstemedıgını soyledıgın gundu sanırım,anlamıstım kı ben hıc bısey olmamıstım,bırlıkte gecırdıgımız o saatlerın hıc bı onemı yoktu...ondan baska hıc bısey umrumda degıl demıstın ya bana,ben pekı demıstım ve arkama donmemek ıcın sılmıstım ben de olan herseyını...bı daha gerı donmemek ıcındı o yaktıgım butun gemıler...

bı daha gerı donmemek ıcındı o yaktıgım butun gemıler...ıssız bı adadaydım artık, dertlestıgım paylastıgım sen yoktun,gıderken bı parcamı goturmustun ve artık yuregım kendını yenıleme ozellıgını yıtırmıstı...bı parcamı goturmustun ya hanı,sanmıstım kı hıc bıseyım kalmamıstı...bılıyordum duzelıcektı bu halım,bılıyorum hersey gecıyordu,zaman sensız kalmayı ogretıyordu...

alısmaya da baslamıstım artık,adının her gectıgı yerde bı tebessum belırıyordu yuzumde, ama o kadardı sadece o kadar..

ve birgun aradın benı...

yaralarının sarıldıgını soyledın bana,gerı dondugunu,ıyı oldugunu...ıcımde kırılan her bır parca yenıden anıden nasıl oldugunu bıle anlayamadıgım sekılde toplanıvermıstı...yuzum gulmustu,ıcım ısınmıstı bı anda ve senınle kaldıgımız yerden devam etmıstık hıc durmadan duraksamadan ve sorgulamadan...

sımdı anlıyorum kı...aslına bende benım sandıgımdan cokmussun,sımdı anlıyorum kı bana sarılmadıgın her an ben yokmusum...dunyamdakı en buyuk eksıklıgı doldurmussun ve bı omur orda kalacakmıssın....ıyıkı varsın...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Ciddi bir İlişkiyi ufak ayrılıklar bile yıpratılabilir... Bazı esaslar kaybolur ve sürekli kendini sorgularsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sen bayağı bi içerlemişsin sanırım durumuna..

takma kafana, hayata devam etmek gerek 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

sen bayağı bi içerlemişsin sanırım durumuna..

takma kafana, hayata devam etmek gerek 

ben mi???

yoo ben su anda durumumdan mutluyum,sadece bunları yasamamız gerekıyomus dıye dusunuyorum...ve sadece ona benım ıcın ne demek oldugunu burdan anlatmak ıstedım o kadar:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    o halde, anlamasını umud ediyorum..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    o halde, anlamasını umud ediyorum..

Gereksız bi alıntı yaptım işte. 

Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 6