Sennheiser Markasında Tecrübeli Arkadaşlar.
-
Sennheiser HD 202-II mi ? Sennheiser CX 350 Street II mi ?
şimdi ben sormadan etmeden eylemeden aceleyle bimeksin açılışına gittiğim esnada bastım parayı aldım bu 202 denen aleti, ama aslında ben sandisk sansa clip için bi kulaklık alıcaktım velhasılkelam cazibeli duran bu aleti satın alıp geldim eve.
99 liraya aldım 202'yi cx350'de 130 küsür liraydı
şimdi ben bu kulak içi kulaklıklardan daha önce hiç kullanmadım yani nası bişey bilmiyorum ama sanki bana rahatsızlık vericek gibi geliyorlar, ama tabi şu anda kaliteli olan çoğu kulaklık kulakiçi üretiyor, bu cx350'yi kullanan varmı acaba ? nası bişeydir nedir ne değildir benim mp3 çalarla nası bi performans verir hoş bu hd202'yi hoplatıyor ben kaldırmaz diyodum ama çok iyi çalıştı. ancak bunu kafama takıp sokakta gezemem bilgisayar başında kullanabilirim. 3 gün içinde değiştirme hakkım varmış değiştirmek gibi bi düşünce var kafamda sizden gelen yorumlara göre hareket edicem okuduğunuz için teşekkür ederim yarın bakarım cevaplara. -
sansa sandisk clip kullanıyorum bende boyu ufak ama işlevi büyük bir alet.Ne tür müzik dinliyorsun bilmiyorum ama kabaca bütçeyide 150 lira olarak göze alırsak.
cx500 öneriyorum cx350yle aynı fiyat hatta cx500 120 lira civarı.
yada direk sennheiser'ı es geçip
audio-technica ath-ckm70
Vsonic R04
diyorum -

-
sennhaiser aslen mikrofon markasıdır, akg aslen kulaklık markasıdır... bu böyleydi yani ama işte shure bile bu pazara girdi...
-
pahalı ama çok sağlam kulaklık valla.
-
arkadaşlar şimdi hd 202'e 99 lirayı verdik uğraşma hiç kalsın kullanmı diyorsunuz ? yoksa gidip cx350 ile değişeyimmi ? Orda bu iki model var değişim yapabiliceğim.
dinlediğim müzikler yabancı pop rock felan bass'lar sağlam olmalı ama.
akşama kadar bekliyorum ona göre gidip değişicem. -
http://www.tahribat.com/Forum-Sennheiser-Ie-8-Satin-Aldim-122238/
valla ben yukarıdaki linkteki resimlerde görüldüğü gibi ie-8 modelini aldım dehşet bişey çok memnunum.. hem bilgisayarda, hemde mp3 çalarımda dinliyorum. bilgisayar içinde uzatma aparatı var. diğer modelleride gayet iyidir çünkü bu firma sony, creative firmalar gibi piyasada reklam yapmıyorlar adamlar aşmış.
edit : resimler çıkmamış :( 678,00 TL fiyata aldım resimleri tekrar upload ederim farketmez google görsellerde bile bulabilirsin.
http://www.tahribat.com/Forum-Kulaklik-Tavsiyesi-118792/
dünyanın en iyi kulaklıkları diye tavsiyeler diye alıntı yapmıştım orda biraz açıklama var okuyabilirsin.
-
Sennheiser CX-200 almistim 2 ay falan kullandim gecende hic darbe falan almadigi halde kendi kendine bozuldu kulaklik, tabi ben bu olaya dellenince ellerimlen darp ettim sonradan. bir daha Sannheiser alan top olsun. Sonra gittim Panasonic HJE120 aldim, hem ucuz, hem kulakta cok rahat duruyor tam istedigim gibi, ses kalitesi cok ahim sahim degil ama idare eder.
-
kulaklığı halen götürüp değiştirmedim. ama içime sinmeyen bişeyler var. aslında kulakiçi kulaklıktı benim ihtiyacım bunu niye aldım bilmiyorum. neyse yarın götürüp cx300 yada cx350 ile değiştiricem. tşkler arkadaşlar bu arada hd202 hakkında bilgi isteyen varsa yardımcı olayım.