Sensation Xe Ekran Kilidi Şifresini Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

sa

bunu nasıl düzeltirim format atmadan olursa çok iyi olur yardım edicek mürit varsa tşkler şimdiden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeynelbey bunu yazdı

sa

bunu nasıl düzeltirim format atmadan olursa çok iyi olur yardım edicek mürit varsa tşkler şimdiden

kardeş androiddeki bu kilit sistemini kırman imkansız yapabileceğin tek şey telefonu bi şekilde internete girmesini sağlayıp google hesabınla açman onun haricinde wipe haricinde bişey yapamazsın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

http://droidlessons.com/how-to-reset-your-android-lock-screen-password/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    KaRaKuLe bunu yazdı
    zeynelbey bunu yazdı

sa

kardeş androiddeki bu kilit sistemini kırman imkansız yapabileceğin tek şey telefonu bi şekilde internete girmesini sağlayıp google hesabınla açman onun haricinde wipe haricinde bişey yapamazsın

bi haber çıkmıştı sadece bu kırmakla ilgili fbi midir nedir cia bile kıramamıştı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Ka1nsha bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    zeynelbey bunu yazdı

sa

bi haber çıkmıştı sadece bu kırmakla ilgili fbi midir nedir cia bile kıramamıştı 

Adamlar götümüzdeki donun rengini bulabiliyor kıçı kırık bi şifreyi mi çözemeyecekler :D Yalan haberdir.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    interfector bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    zeynelbey bunu yazdı

sa

Adamlar götümüzdeki donun rengini bulabiliyor kıçı kırık bi şifreyi mi çözemeyecekler :D Yalan haberdir.

hocam usb ile bağlayıp felan bulabiliyorlarmış ama normal internetsiz ve kablosuz kıramamışlar yani onu demek istedim :) 

Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 6