Sensörden Gelen Sıcaklık Bilgisini Nasıl Gprs Üzerinden İnternette Gösteririz
-
hocam yanlış anlama olmasın hava sıcaklığıdiğil sensör neyi ölçerse
-
pcde görebiliyorsa gprsden de görürsün
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
pcde görebiliyorsa gprsden de görürsün
-----------------------------işte ben nasılını sordum
-
pic ile sensördeki veriyi okutursun sonra seriporttan yada Rf ile aktarırsın pcye usta.
-
bunun programı felan war mı ? bu html olarak görüyorsan serverdan port açıp yönlendirirsin gprsden de ipden girer bakarsın
-
cordelian bunu yazdı:
pic ile sensördeki veriyi okutursun sonra seriporttan yada Rf ile aktarırsın pcye usta.
-----------------------------hocam pic e okuttunktan sonra bir bilgisayara değil gprs üzerinden direkt internette göstermek istiyorum bilgisayara aktarmadan
-
bambam66 bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------hocam pic e okuttunktan sonra bir bilgisayara değil gprs üzerinden direkt internette göstermek istiyorum bilgisayara aktarmadan
-----------------------------o iş kasar biraz dırek telefona yada modeme aktarmak gerek...
-
bambam66 bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------ozaman uzaktaki veritabanına sensöre bağlı telefonla iletirsin? madem bilgisayar olmasın diyosun