folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sentimtelekom.Com.Tr Bu Nedir

Sentimtelekom.Com.Tr Bu Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    kardeşler cahilliğime bağışlayın bu nedir bende bunun bide bayi şifresimidir nedir bişeyi var ne işe yarar

maaasebeci....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu telekomun sözleşmeli bayileridir...

telekoma kayıt yaptırıp bayi olduktan sonra telekomun tahsıldarı (kayıt sartlarına baglı adsl kayıt,fatura yatırım kabul adsl servıs,telefon arızaları bıle olabılır(telekoma gereklı altyapının bunu kaldırabılecegını resmen ıspatlarsan hemen hersey))sonra SEN FATURAYI ALIYON BILGISAYARDA BU KADAR BU NUMARANIN PARASI ODENDI DIYORSUN O BILGILER TELEKOMUN bılgı ıslem merkezınde cıkar onlarda tamam der(bu tel kapalıysa acarlar v.s v.s

daha fazla anlatırsam "kardesım cahıllıgıme verın dedım sen bızı manyak sandın"dersın:)))))))

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    ok çok güzel teşekkürler ama bende bunun bayi şifresi var olay yaparsak ne olur mesela ben internet cafeye gideyim tüm müridler tel nosunu yollasın faturaları yatırayım :D sorun çıkar mı ama çıksa bile bayi sorumlu olur bayiye geçer değil mi? yani bişii olmayacaksa müridler telefon faturalarınız beleşşşşşşşşşşşşşş

maaasebeci....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerçi turk telekom bu her acıgı bulunur fatura yatıran az kısı oldugunu da zannetmıyorum ama...

atın olumu arpadan olsun bea yaz .. bana bak aksamları onlıne olursan senı aksam maksam dınlemez o aksam bıtırırler...gunduz ol sıfre sahıbı salaksa sen 10 dakka da mılyarlar yatır cık o sorun coktı sansın.aksam onlıne olan bayıı kull. adları ve sıfrelerının ıp noları kontrol edılır herhalde...ıp aynı cıkmayınca da bayıı sahıbıne tel bayı sahıbı yoo ben degılım der ıp no zaten suphe anında yuer tespıtı yapılmıs  gıyyyyyyyy polıs sırenlerı ve detayın yalın ayrıntısız halı karsınızda..:)9999999999999

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zauhuah ben sentim telekom da çalıştım la ellemeyin yazıktır günahtır iyi insanlar: ) hele ünili kızlar geldiydi çalışıolardıda o ara çok sevmiştim orayı:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    ne yani biraz önce ben girdim bayi şifresiyle baktım :D ben gidici miyim şimdi?

maaasebeci....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

valla telekomun guvenlık sıstemıne kalmıs...

ama bence son mesajlarını yaz:))))))))))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

:D son son son :D ne kadar espirilisin görürüz yarında diğer günde forumda olacağım parisli arkadaş sevgiler nickimyok senle bi konuşmam lazım yaw santimtelekom hakkında :D madem çalışmışsın konuşalım bana bu şifreninde nereden geldiğini şimdi anlamıssındır herhalde :D diğer topicten dolayı

maaasebeci....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    anladım keyloger lar saolsun: ) PM attım gel msn e
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek