Seo Analizi
-
Bu linkde sitemi analiz yaptırdım ve 150 tane dahili link cıktı maximum 100 tane olması gerekiyormus ama.Bu linkler benim konularımın linkleri konu yorumlarımın linkleri vs ben bunları nasıl azaltırım ?
Bide 500 küsür anahtar kelime uzunlugu cıktı onunda max. 260 tane olması gerekiyormus.Bu anahtar kelime uzunlugunun bana ne zararı olabilir ki suan ben yazdıgım her konuya yaklasık 6-7 tane tag ekliyorum ve ben yeni konu yazdıkca bu taglarda dolayısıyla cogalacak.Bu ne mantıkla 260 demis anlamadım.Yani adamın sitesinde 500 tane konu olsa konuların yarısına tag koymaması mı lazım olucak nolucak :D
-
pek anlamam seo dan ama anahtar kelimesinin uzun olmasi spam a sebebiyet verebilirmis benim anladigim bu.
-
sitenin url paylaşaydın.
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------sitenin url paylaşaydın.
-----------------------------pm attım
-
Tek yapman gereken etiketleri konu listelemesinden kaldırmak single'da görünsün.:) ve anasayfadaki konu sayısını azalt.
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------Tek yapman gereken etiketleri konu listelemesinden kaldırmak single'da görünsün.:) ve anasayfadaki konu sayısını azalt.
-----------------------------etiketleri konu listelemesinden kaldırmak nasıl yani anlamadım